Το δάγκωμα σκύλου οδηγεί σε μαζικό καυγά με περισσότερα από είκοσι άτομα στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας τεράστιος καβγάς, στον οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 20 άτομα, ξέσπασε στην Πατάγια τη Δευτέρα το βράδυ, 1 Απριλίου 2024, αφού ένας σκύλος δάγκωσε έναν από τους εμπλεκόμενους άνδρες.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα δωμάτιο καθημερινής ενοικίασης στο Soi Kor Phai 14 στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Η αστυνομία της Πατάγια κλήθηκε στο σημείο στις 9:36 και βρήκε περισσότερα από 20 άτομα να τσακώνονται. Κατάφεραν να χωρίσουν τις δύο ομάδες και να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, ένα άτομο, ένας 25χρονος υπήκοος Βιρμανίας, ο κ. Myo Zawoo Ci, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη φροντίδα των ενοικιαζόμενων δωματίων, τραυματίστηκε. Χτυπήθηκε με σκληρό αντικείμενο στο κεφάλι και υπέστη κοψίματα και αιμορραγία. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο από σωστικά συνεργεία.

Η αστυνομία μετέφερε όλους τους εμπλεκόμενους στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για ανάκριση. Σύμφωνα με έναν εμπλεκόμενο άνδρα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Nattawat, 17 ετών, αυτός και η ομάδα εργατών του στις κατασκευές νοίκιαζαν ένα δωμάτιο στο ακίνητο. Καθώς ξεφόρτωναν τα πράγματά τους από ένα αυτοκίνητο, ένας σκύλος τον δάγκωσε στο αριστερό πόδι.

Πήγε στο νοσοκομείο για νοσηλεία και στη συνέχεια επέστρεψε στο ακίνητο για να ζητήσει αποζημίωση από τον ιδιοκτήτη. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για αποζημίωση και ένας από τους συναδέλφους του κ. Nattawat χτύπησε τον κύριο Myo στο κεφάλι με μεταλλικό σωλήνα.

Στη μέση του καυγά, ο σκύλος, ένα ασπρόμαυρο αρσενικό 2-3 ετών, εθεάθη να πίνει νερό και να παρακολουθεί τον καβγά.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και θα λάβει μέτρα κατά των εμπλεκομένων.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.