Ισχυρός σεισμός 7.3 Ρίχτερ χτυπά το Hualien, Ταϊβάν; Εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τσουνάμι

Ταϊβάν-

Στις 7:58 π.μ. (τοπική ώρα Ταϊβάν), στις 3 Απριλίου 2024, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε δημόσια ότι σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 7.3 βαθμών στην πόλη Hualien στο ανατολικό νησί της Ταϊβάν, 160 χιλιόμετρα μακριά από την Ταϊπέι. Οι πολίτες της Ταϊβάν μπόρεσαν να αισθανθούν τον σεισμό.

Σύμφωνα με το Γραφείο Εμπορίου και Οικονομικών της Ταϊλάνδης (Ταϊπέι), Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για θύματα ή τραυματισμούς στην Ταϊλάνδη την ώρα του Τύπου. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊβάν εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι στους ντόπιους κοντά στην ακτή να προσέχουν από ξαφνικά υψηλά κύματα αλλά μέχρι την ώρα του Τύπου δεν είχε εμφανιστεί τσουνάμι.

Επιπλέον, η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας εξέδωσε προειδοποιήσεις για τσουνάμι στους ντόπιους στο νησί Οκινάουα, στο νησί Miyakojima και στα νησιά Yaeyama. Ωστόσο, η ιαπωνική κυβέρνηση τελικά ήρε την ανακοίνωση για το τσουνάμι προειδοποίηση.

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ταϊβάν, από τον ισχυρό σεισμό αναφέρθηκαν ένα θύματα και περισσότεροι από 50 τραυματίες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.