Η περιοδεία του Παγκόσμιου Κυπέλλου Παγκοσμίου Κυπέλλου IFBT της Pattaya International Beach Tennis 2024 ξεκινά!

Pattaya, Ταϊλάνδη – Η ζωντανή πόλη της Pattaya σφύζει από ενθουσιασμό καθώς προετοιμάζεται να φιλοξενήσει το διάσημο Pattaya International Beach Tennis IFBT – World Cup Tour 2024. Προγραμματισμένη από τις 5 έως τις 7 Απριλίου, η εκδήλωση πρόκειται να προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ανταγωνιστικών αθλημάτων και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με το γραφικό σκηνικό της παραλίας του Dvaree Jomtien Beach Hotel λίγο μετά το Soi 12 και την αγορά Yaimak, όπου οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε αγώνες τένις στην παραλία. Φέτος όμως η διοργάνωση δεν αφορά μόνο τον αθλητισμό.

Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία τις ζωντανές εμφανίσεις συγκροτημάτων και τα DJ sets που έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν το δυναμικό περιβάλλον των αγώνων τένις στην παραλία. Εν τω μεταξύ, οι καλοφαγάδες θα απολαύσουν μια σειρά από γαστρονομικές επιλογές, προβάλλοντας τοπική και διεθνή κουζίνα.

Για όσους αναζητούν περισσότερες αθλητικές ασχολίες, θα είναι διαθέσιμες δραστηριότητες όπως η επιβίβαση και το pickleball.

Μια άλλη μεγάλη δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα είναι το Baton Wield Fire Show σε ορισμένες νύχτες!

Με ένα τόσο ποικίλο πρόγραμμα, το Pattaya International Beach Tennis World Cup Tour 2024 υπόσχεται να είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αθλητικό γεγονός—είναι μια γιορτή ήχου, γεύσης και αθλητισμού. Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για αυτήν την τριήμερη υπερβολή που σίγουρα θα αφήσει μια μόνιμη εντύπωση τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες.

Επιπλέον,

Στις 4 Απριλίου, με έναρξη στις 4 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί φιλικό τουρνουά 3×3 ως προοίμιο του IFBT World Cup Tour. Αυτό το τουρνουά είναι ανοιχτό σε παίκτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων, προσκαλώντας όλους να συμμετάσχουν στη διασκέδαση.

Το Pattaya International Beach Tennis – IFBT World Cup Tour 2024 ξεκινά κανονικά στις 5 Απριλίου στις 8 π.μ. και θα συνεχιστεί περίπου μέχρι τις 9 μ.μ. Ο διαγωνισμός θα είναι σε πλήρη εξέλιξη στις 5, 6 και 7 Απριλίου. Λάβετε υπόψη ότι η ακριβής ώρα λήξης για το παιχνίδι κάθε ημέρας δεν μπορεί να προκαθοριστεί, καθώς θα εξαρτηθεί από τη διάρκεια των αγώνων και τυχόν καθυστερήσεις. Στην εκδήλωση θα διατίθενται καθημερινοί αγώνες και προγράμματα ψυχαγωγίας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/