Εγκαταλελειμμένη παμπ Fire Guts στην Πατάγια

Πατάγια -

Φωτιά ξέσπασε σε μια εγκαταλελειμμένη παμπ στην Πατάγια νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 1 Απριλίου 2024.

Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 5:06 π.μ. στο κτίριο που βρίσκεται στη Soi 1, Pattaya Second Road, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Προκάλεσε απάντηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Pattaya και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Banglamung.

Κατά την άφιξή τους, οι πυροσβέστες είδαν τη φωτιά να τυλίγει ένα κτίριο πλάτους 30 μέτρων και μήκους 20 μέτρων. Χρησιμοποίησαν κανόνια νερού για να σβήσουν τη φωτιά, η οποία διήρκεσε πάνω από 30 λεπτά.

Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο. Σύμφωνα με έναν φύλακα, τον κ. Somkiat Siprasom, 60 ετών, το κτίριο στέγαζε κάποτε μια παμπ με το όνομα Palladium. Η παμπ ήταν κλειστή για αρκετά χρόνια και βρισκόταν σε ερειπωμένη κατάσταση.

Από τη φωτιά δεν τραυματίστηκε κανείς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη από την αστυνομία της Πατάγια.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.