Ο δήμαρχος της Πατάγια εξηγεί γιατί οι τουρίστες δεν μπορούν να παρκάρουν στη δεξιά πλευρά του Beach Road.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια κ. Poramase Ngampiches εξήγησε γιατί οι τουρίστες δεν μπορούν να παρκάρουν στη δεξιά πλευρά της παραλίας Pattaya κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Το θέμα έθεσε ο κ. Suparerk Chomphunuch, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Pattaya για την Περιφέρεια 1. Είπε ότι είχε λάβει παράπονα από τουρίστες που δεν μπορούσαν να βρουν χώρο στάθμευσης κοντά στην παραλία Pattaya. Πρότεινε η πόλη να επιτρέπει στους τουρίστες να σταθμεύουν στην παραλία, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες. Προέτρεψε επίσης τον δήμαρχο να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες που ισχυρίζονται ότι οι χειριστές ενοικιαζόμενων οχημάτων καταλαμβάνουν την αριστερή πλευρά του Beach Road με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα τους, γεγονός που προκαλεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Σε απάντηση, ο δήμαρχος Poramase δήλωσε ότι η στάθμευση στην παραλία είναι παράνομη σύμφωνα με τους νόμους οδικής κυκλοφορίας. Ωστόσο, είπε ότι η πόλη έχει ορίσει ορισμένες περιοχές στην παραλία για στάθμευση, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 90 αυτοκίνητα.

Ο δήμαρχος είπε επίσης ότι η πόλη εργάζεται για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων που καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης στην αριστερή πλευρά της παραλίας. Είπε ότι η πόλη πιθανότατα θα εκδώσει νέο κανονισμό για την είσπραξη τελών στάθμευσης στους δημόσιους δρόμους. Το πιλοτικό πρόγραμμα πιθανότατα θα στοχεύει στην Beach Road, είπε ο δήμαρχος, προσθέτοντας ότι στόχος του είναι να αποτρέψει τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων από το να καταλαμβάνουν όλες τις θέσεις στάθμευσης για τον εαυτό τους.

Ο δήμαρχος Poramase επανέλαβε ότι η πόλη δεν μπορεί να επιτρέψει στους τουρίστες να σταθμεύουν στην παραλία εκτός και αν βρίσκονται σε καθορισμένες περιοχές. Είπε επίσης ότι κατανοεί τις ανησυχίες των χειριστών ομπρέλας παραλίας και μασάζ, οι οποίοι ανέφεραν μείωση των πωλήσεων, αλλά είπε ότι η πόλη πρέπει να ακολουθήσει το νόμο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.