Ο γιος αποκεφαλίζει τη μητέρα σε συγκλονιστικό φόνο στο Palm Garden στο Surat Thani

Surat Thani-

Στις 8:00 π.μ., στις 30 Μαρτίου 2024, οι αστυνομικοί της Wiang Sa έλαβαν μια αναφορά δολοφονίας ενός γιου που αποκεφαλίζει τη μητέρα του σε έναν κήπο με φοίνικες στο Wiang Sa, Surat Thani.

Στη σκηνή του περιστατικού, το ακέφαλο σώμα μιας γυναίκας που αργότερα αναγνωρίστηκε δημόσια ως η κυρία Champa Bunthong, 73 ετών, βρέθηκε ξαπλωμένη σε ένα τσιμεντένιο πάτωμα. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο ύποπτος που αναγνωρίστηκε δημόσια ως ο κ. Natthaphon Yuenyong, ένας 31χρονος γιος του Champa, κρατούσε το κεφάλι του Champa και όρμησε στον κήπο με τους φοίνικες για να ξεφύγει από την καταδίωξη της αστυνομίας.

Αναφέρθηκε ότι ο Natthaphon κράτησε και έκοψε το κεφάλι της μητέρας του κατά τη διάρκεια της καταδίωξης της αστυνομίας, η αστυνομία μπόρεσε να συλλάβει τον Natthaphon λίγο αργότερα.

Μετά την έρευνα της αστυνομίας, ο ύποπτος διαπιστώθηκε ότι ζούσε με τον Champa και άλλα πέντε αδέλφια. Ο Ναθαφόν δεν είχε προκαλέσει ποτέ κανένα πρόβλημα, ωστόσο, πρόσφατα, φέρεται να είχε εμπλακεί με παράνομες ουσίες πριν διαπράξει τα αποτρόπαια εγκλήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Natthaphon δεν είχε ποινικό μητρώο και δεν ήταν στη λίστα ψυχιατρικών ασθενών από τις πληροφορίες της αστυνομίας Wiang Sa.

Αρχικά, οι γιατροί έκαναν εξετάσεις ναρκωτικών και δεν βρήκαν ουσία αμφεταμίνης ή κάνναβης στο σύστημα του αίματός του. Ωστόσο, οι γιατροί θα έκαναν περαιτέρω εξετάσεις φαρμάκων για να προσδιορίσουν εάν ήταν μεθυσμένος από ναρκωτικά ή όχι.

Άγνωστος μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι το βράδυ πριν από το περιστατικό, ο ύποπτος φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης και είχε έντονο καυγά με τη σύζυγό του. Την ημέρα του περιστατικού, ο ύποπτος πήγε στην κατοικία του Champa και προσέβαλε το παιδί του αδελφού του. Ωστόσο, ο Champa φέρεται να είχε επιπλήξει τον ύποπτο πριν συμβεί η τραγική δολοφονία.

Η αστυνομία θα ανακρίνει περαιτέρω τον ύποπτο για να προσδιορίσει την αιτία και το κίνητρο πίσω από τη φρικτή δολοφονία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.