Ταϊλανδοί και Κινέζοι τσακώνονται για μια γυναίκα στην Πατάγια σε δραματική καταδίωξη αυτοκινήτου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Πατάγια -

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα Ταϊλανδών και μια άλλη ομάδα Κινέζων τουριστών διαπληκτίστηκαν για μια γυναίκα μπροστά σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πατάγια το βράδυ της Τρίτης, 26 Μαρτίου. Η μάχη περιελάμβανε επίσης μια δραματική καταδίωξη με αυτοκίνητο, προκαλώντας απάντηση από τις αρχές της Πατάγια.

Ένα βίντεο από το περιστατικό είναι εδώ.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε μπροστινό μέρος νυχτερινού κέντρου. Δύο ομάδες πελατών, μεταξύ των οποίων Ταϊλανδοί και Κινέζοι τουρίστες, έκαναν παρέα στο κλαμπ, όπου γιορταζόταν ένα πάρτι γενεθλίων μιας Ταϊλανδής που ήταν φίλη ενός από τους Ταϊλανδούς.

Έγινε κατανοητό ότι οι Κινέζοι άρχισαν τον καβγά επειδή ένας από τους Κινέζους φέρεται να ήταν επίσης «φίλος» της κοπέλας του Ταϊλανδού. Η φύση των γεγονότων που οδήγησαν στον αγώνα ήταν ασαφής, αλλά και οι δύο ομάδες στη συνέχεια έφυγαν από τον χώρο και κυνήγησαν η μία την άλλη με τα αυτοκίνητά τους.

Το περιστατικό προκάλεσε ταχεία απάντηση από την αστυνομία της Πατάγια, η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο και σταμάτησε τη συμπλοκή. Και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου τεκμηριώθηκαν οι καταθέσεις τους. Ωστόσο, και τα δύο μέρη αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς να απαγγελθούν αμέσως κατηγορίες.

Η έρευνα συνεχίζεται και το βίντεο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.