Οι αξιωματούχοι της Pattaya διερευνούν τη ρύπανση του καναλιού Naklua μετά από καταγγελίες κατοίκων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya ερευνούν πηγές ρύπανσης στο κανάλι Naklua μετά από καταγγελίες κατοίκων.

Σύμφωνα με αναφορές, οι κάτοικοι υπέβαλαν βίντεο κλιπ στην πόλη Πατάγια που έδειχναν το νερό του καναλιού γεμάτο σκουπίδια, μολυσμένα νερά και νεκρά ψάρια. Κάποιοι πολίτες ισχυρίστηκαν ότι αυτές οι τοξικές ουσίες εισήλθαν στο κανάλι μέσω απορροής από βιομηχανικές περιοχές κοντά.

Σε απάντηση, ο κ. Manoch Nongyai, Αντιδήμαρχος της πόλης Pattaya, οδήγησε μια ομάδα στην περιοχή την Τετάρτη, 27 Μαρτίου. Σκόπευαν να συζητήσουν το θέμα με επιχειρηματίες και να βρουν λύσεις.

Σύμφωνα με αυτούς, το επίπεδο Βιολογικής Απαίτησης Οξυγόνου (BOD) του νερού του καναλιού παρέμεινε εντός τυπικών ορίων. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ορισμένα διαμερίσματα σε κοντινή απόσταση απορρίπτουν περιστασιακά λύματα στο κανάλι, ειδικά κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.

Στη συνέχεια ο κ. Manoch ταξίδεψε σε έναν κοντινό αλευρόμυλο για να διερευνήσει τις καταγγελίες. Οι διαχειριστές του εργοστασίου επέμειναν ότι οι διαδικασίες επεξεργασίας των λυμάτων τους συμμορφώνονται πλήρως με τους κανονισμούς. Εξήγησαν ότι τα λύματα τους ανακυκλώνονται μέσω της διαδικασίας βιοαερίου προκειμένου να μειωθεί η μυρωδιά πριν το νερό φιλτραριστεί για να βελτιωθεί η ποιότητα.

Ο κ. Manoch αποκάλυψε ότι σχεδίαζε στο μέλλον να επιθεωρήσει άλλα κανάλια και περιοχές ανάντη για να αποτρέψει τη ροή των λυμάτων στα δημόσια κανάλια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.