Η Μπανγκόκ και η Μόσχα ενισχύουν τις διμερείς σχέσεις και τη συνεργασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Αναπληρωτής Μόνιμος Γραμματέας της Μητροπολιτικής Διοίκησης της Μπανγκόκ (BMA) Somboon Homnan καλωσόρισε θερμά τον κ. Sergey Cheremin, Υπουργό της Κυβέρνησης της Μόσχας και Επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας, μαζί με την αντιπροσωπεία του.

Στόχος της επίσκεψης είναι η ενίσχυση των σχέσεων και η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Μόσχας και Μπανγκόκ. Αυτή η πρωτοβουλία βασίζεται στη δημιουργία σχέσεων μεταξύ Μπανγκόκ και Μόσχας στις 19 Ιουνίου 1997. Στόχος είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών και η ανάπτυξη συνεργασίας σε διάφορους τομείς όπως η εκπαίδευση, η επιστήμη, ο πολιτισμός, η προστασία του περιβάλλοντος, ο τουρισμός και ο αθλητισμός για αμοιβαίο όφελος.

Επιπλέον, οι δύο πόλεις υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας που θα διαρκέσει έως το 2025, με επίκεντρο την εμπορική και οικονομική συνεργασία, την έξυπνη πόλη, την καινοτομία, τις μεταφορές, την αειφόρο ανάπτυξη, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Αυτή η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης επίσημες επισκέψεις υψηλού επιπέδου μεταξύ των δύο πόλεων για την ενίσχυση της αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.