Η Ιαπωνική Πρεσβεία Χορηγεί Κινητά Οχήματα από το Ίδρυμα SWING για την υποστήριξη ευάλωτων κοινοτήτων

Pattaya, Ταϊλάνδη – The Service Workers In Group Foundation (SWING), μια κοινοτική οργάνωση αφιερωμένη στην προώθηση και προστασία της υγείας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων του σεξ, ανακοινώνει ένα σημαντικό ορόσημο στην αποστολή του να βοηθήσει τις ευάλωτες κοινότητες που επηρεάζονται από Πανδημία COVID-19 και HIV/AIDS.

Με τη γενναιόδωρη υποστήριξη της Κυβέρνησης της Ιαπωνίας Grant Assistance for Grassroots Human Security Projects (GGP), η SWING εξασφάλισε βασικά κινητά οχήματα για να επεκτείνει ζωτικής σημασίας υπηρεσίες σε εργαζόμενους του σεξ και άλλα άτομα που επηρεάζονται στην Μπανγκόκ και την Πατάγια.

Ως απάντηση στις καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας, η SWING ξεκίνησε το έργο «Angel Kitchen» το 2019, προσφέροντας ζωτικής σημασίας τροφή και καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης σε εργαζόμενους του σεξ που αντιμετωπίζουν απώλεια εργασίας και οικονομική ανασφάλεια. Αυτή η πρωτοβουλία εξελίχθηκε αργότερα στο έργο «Τράπεζα Τροφίμων», διευκολύνοντας την ευρύτερη διανομή βοήθειας στις κοινότητες των εργαζομένων του σεξ και στις οικογένειές τους.

Εν μέσω επιχειρησιακών προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών στις μεταφορές, η SWING επέδειξε ακλόνητη δέσμευση χρησιμοποιώντας δικούς της πόρους και στη συνέχεια επενδύοντας σε ένα φορτηγό τροφίμων για να διευκολύνει την παράδοση βοήθειας στην περιοχή της Πατάγια.

Αναγνωρίζοντας την επείγουσα ανάγκη για διευρυμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, η SWING υπέβαλε πρόταση με τίτλο «Παροχή κινητών οχημάτων για τεστ HIV και φορτηγών τροφίμων για τον εργαζόμενο του σεξ και άλλα ευάλωτα άτομα στην Μπανγκόκ και την Πατάγια» στο έργο GGP της Ιαπωνικής Πρεσβείας. Αυτή η πρόταση, με στόχο την αντιμετώπιση κρίσιμων κενών στην παροχή υπηρεσιών που επιδεινώθηκαν από την πανδημία, έλαβε έγκριση, υποδηλώνοντας μια σημαντική συνεργασία μεταξύ της SWING και της ιαπωνικής κυβέρνησης για την προώθηση πρωτοβουλιών βάσης.

Η τελετή παράδοσης για τα δωρεά οχήματα πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2024, στο Γραφείο του Ιδρύματος SWING στην Pattaya στην επαρχία Chonburi.

Ο κ. Tatsushi Nishioka, Αναπληρωτής Αρχηγός Αποστολής στην Πρεσβεία της Ιαπωνίας, παρουσίασε την τελετή παρουσιάζοντας πέντε φορτηγά, τα οποία αποτελούνταν από δύο φορτηγά εργαστηρίου, δύο φορτηγά παροχής συμβουλών και ένα φορτηγό τροφίμων. Οι αξιότιμοι προσκεκλημένοι, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, διάσημων ειδικών στη δημόσια υγεία και τοπικών κυβερνητικών αρχών, έγιναν μάρτυρες αυτής της κομβικής στιγμής στη δέσμευση της SWING για την ευημερία της κοινότητας.

«Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στην κυβέρνηση της Ιαπωνίας για την αμέριστη υποστήριξή της, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς», δήλωσε ο καθηγητής Δρ. Chalidaporn Songsamphan, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος SWING. «Με την προσθήκη αυτών των κινητών οχημάτων, είμαστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις εξελισσόμενες ανάγκες των εργαζομένων του σεξ και των ευάλωτων πληθυσμών, διασφαλίζοντας την πρόσβασή τους σε βασικούς πόρους και υγειονομική περίθαλψη».

Η τελετή παράδοσης αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της κοινότητας και την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών που είναι αφοσιωμένοι στον μετριασμό των επιπτώσεων της πανδημίας. Η SWING παραμένει σταθερή στην αποστολή της να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και την ευημερία των περιθωριοποιημένων κοινοτήτων, με την ανεκτίμητη υποστήριξη εταίρων όπως η κυβέρνηση της Ιαπωνίας.

Φωτογραφίες: We Love Pattaya

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/