Το εμπορικό κέντρο Central Pattaya φιλοξενεί τώρα το Thailand Coffee Hub 2024 – Το μεγαλύτερο φεστιβάλ καφέ της Ανατολικής Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya

Πατάγια -

Το "Thailand Coffee Hub 2024" βρίσκεται τώρα στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya από τις 3 έως τις 8 Απριλίου 2024. Αυτό το φεστιβάλ καφέ θα είναι το μεγαλύτερο στην Ανατολική Ταϊλάνδη και θα λάβουν μέρος πάνω από 50 εξειδικευμένες μάρκες καφέ και καφέ.

Παραδείγματα αυτών των επωνυμιών είναι: The Bluekoff, Yellow Stuff, The Summer Coffee Company, Worldwide Coffee, Hai Coffee, Cache Absolut Beans, Hugekof, Phupanna Coffee και First Valley.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αγοράσουν ειδικούς κόκκους καφέ Thai Arabica, όπως καφέ Doi Chaang από την Chiang Rai ή καφέ Mae Jan Tai από την Chiang Rai ή καφέ Thep Sadet από το Chiang Mai.

Επιπλέον, η Sip Thai θα δώσει δείγματα από τους βραβευμένους καφέδες της κατά τη διάρκεια των Thailand Specialty Coffee Awards 2023. Επιπλέον, το φεστιβάλ θα διοργανώσει εργαστήρια από celebrity baristas καθώς και ενημερωτικές συνεδρίες από ειδικούς από την Specialty Coffee Association of Thailand (SCATH).

Τέλος, το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει δύο διαγωνισμούς καφέ: το Es-Yen Slow Bar Championship που παρουσιάστηκε από την Pirom στις 5 Απριλίου και το Thailand Coffee Brewer League Pattaya Qualifier από τις 6 έως τις 8 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Ταϊλάνδη Coffee Hub

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.