Βρέθηκε πτώμα Βρετανού στο διαμέρισμα της Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Το πτώμα ενός Βρετανού βρέθηκε σε μια συγκυριαρχία στην κεντρική Πατάγια τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024.

Το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια ειδοποιήθηκε για το πτώμα σε αδιευκρίνιστη ώρα και έσπευσε στη σκηνή μαζί με τους διασώστες Sawang Boriboon Thammasathan.

Εκεί, οι αρχές βρήκαν το πτώμα που αναγνώρισαν δημόσια ως τον κ. Χάρολντ Τζον Μίλιγκαν, 63χρονο Βρετανό υπήκοο, ξαπλωμένο μπρούμυτα σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Φορούσε κόκκινο φανελάκι και καφέ σορτς. Στο σώμα του δεν υπήρχαν σημάδια τραυματισμού ή πάλης. Οι αρχές υπολόγισαν ότι ήταν νεκρός για περίπου 3 ημέρες.

Η κ. Patcharapan Pawarespongsakorn, 50 ετών, είπε ότι ήταν η φύλακας του αλλοδαπού επειδή ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να περπατήσει. Έπρεπε να χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι όλη την ώρα.

Πριν από το περιστατικό, η κ. Patcharapan είχε προσπαθήσει να τηλεφωνήσει και να χτυπήσει την πόρτα για 2 ημέρες, αλλά ο κύριος Milligan δεν άνοιξε την πόρτα. Την ημέρα της ανακάλυψης, η κ. Patcharapan θυμήθηκε ότι πήγε στο πίσω μέρος της μονάδας condo και είδε το σώμα του κυρίου Milligan μέσα από τη γυάλινη πόρτα. Αμέσως κάλεσε τους σεκιουριτάδες και την αστυνομία.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Η αστυνομία δήλωσε ότι επικοινώνησε με τη βρετανική πρεσβεία για να ενημερώσει τους συγγενείς του νεκρού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.