Έφοδος της αστυνομίας της Ταϊλάνδης σε παράνομο χώρο τυχερών παιχνιδιών στο Σαραμπούρι, συνελήφθησαν 36 άτομα

Σαραμπούρι-

Στις 25 Μαρτίου 2024, το τμήμα καταστολής του εγκλήματος της Ταϊλάνδης ξεκίνησε μια επιχείρηση επιδρομής σε μια κατοικία στο Nong Don, Saraburi, αφού έλαβε τοπική αναφορά για παράνομη δραστηριότητα τζόγου χωρίς άδεια.

Κατά τον έλεγχο της αστυνομίας, πολλοί παίκτες είχαν συγκεντρωθεί στην κατοικία παίζοντας χαρτιά τυχερών παιχνιδιών. Η αστυνομία περικύκλωσε την περιοχή για να συλλάβει 36 άτομα και κατέσχεσε 30,000 μπατ σε μετρητά.

Η αστυνομία ανέκρινε τους υπόπτους και διαπίστωσε ότι το άντρο των τυχερών παιχνιδιών λειτουργούσε μόνο δύο ημέρες πριν κλείσει. Οι ύποπτοι φέρεται να είπαν στην αστυνομία ότι γνώστες του τζόγου προσκάλεσαν ο ένας τον άλλον να παίξουν χαρτιά τζόγου στην κατοικία προτού συλληφθούν απροσδόκητα.

Αρχικά, η αστυνομία άσκησε κατηγορίες για συνωμοσία για τη διάπραξη παράνομου τζόγου χωρίς άδεια εναντίον των τζογαδόρων προτού τους συνοδεύσει στο αστυνομικό τμήμα του Νονγκ Ντον για περαιτέρω νομική επεξεργασία.

Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο σχετικά με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Anutin Leads Massive Gambling Den Raid Operation in Nonthaburi, Over 300 Gamblers Captured.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.