Περιστατικό πυροβολισμών στο δρόμο στο Pathum Thani με τρία άτομα να τραυματιστούν, η αστυνομία ερευνά υπόπτους

Παθουμθάνι-

Στις 5:40 μ.μ., στις 24 Μαρτίου 2024, οι αστυνομικοί του Khlong Luang έλαβαν αναφορά πυροβολισμών που προκάλεσαν τρεις τραυματισμούς στο Soi Thepkunchorn, στο Khlong Luang, στο Pathum Thani.

Η αστυνομία του Khlong Luang και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στάλθηκαν στον τόπο του συμβάντος και βρήκαν τρία θύματα τα οποία αναγνωρίστηκαν δημόσια μόνο ως ο κ. Teeraphan, 20 ετών, ο κ. Nawamin, 22 ετών, και ένα άλλο άτομο του οποίου το όνομα αποκρύφθηκε πλήρως από την αστυνομία.

Οι ομάδες έκτακτης ανάγκης παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφέρουν δύο από τα θύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Thammasat για άμεση ιατρική περίθαλψη. Ένα από τα θύματα υπέστη μόνο πολύ ελαφρά τραύματα χωρίς να χρειαζόταν νοσοκομειακή περίθαλψη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Khlong Luang για αστυνομική ανάκριση.

Μετά την έρευνα της αστυνομίας στον τόπο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν επτά οβίδες 9 χιλιοστών και ίχνη σφαίρας στο παράθυρο του οδηγού ενός σεντάν και μιας μοτοσικλέτας. Οι ιατροδικαστές συνέλεξαν τα δακτυλικά αποτυπώματα και ερεύνησαν την τροχιά της σφαίρας στον τόπο του εγκλήματος ως αποδεικτικό στοιχείο.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο εγγονός του ιδιοκτήτη της κατοικίας όπου σημειώθηκε το περιστατικό είπε στους αστυνομικούς ότι τα δύο βασικά θύματα κάθονταν μπροστά από το σπίτι. Ξαφνικά, δύο ύποπτοι που επέβαιναν σε ένα μηχανάκι τους πυροβόλησαν πριν τραπούν σε φυγή, είπε ένα από τα θύματα.

Αναφέρθηκε ότι μέσα στο σπίτι βρίσκονταν περισσότερα από 10 άτομα που συγκεντρώνονταν τακτικά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αρχικά, η αστυνομία συγκέντρωσε τοπικό CCTV που έδειχνε τους δύο ύποπτους να διαπράττουν τα εγκλήματα. Η αστυνομία δεσμεύτηκε να ερευνήσει την υπόθεση για να εντοπίσει εμπλεκόμενα άτομα που ευθύνονται για τα εγκλήματά τους. Το κίνητρο πίσω από τον πυροβολισμό δεν αποκαλύφθηκε από την αστυνομία, σημείωσε το TPN Media.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.