Το Pattaya Cricket Club πυροβολεί όλους τους κυλίνδρους που κατεδαφίζουν το Club Cricket του Ασιατικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας

Πατάγια _

Το Pattaya Cricket Club, ή PCC, ταξίδεψε στο Πανεπιστήμιο AIT στη Βόρεια Μπανγκόκ μια καυτή Κυριακή στις 24 Μαρτίου για να συνεχίσει την αναζήτησή του για μια θέση στην κορυφή 2 στο Μπανγκόκ Κρίκετ Λιγκ. Μετά από μερικές άθλιες εμφανίσεις, αυτό ήταν το κορυφαίο κρίκετ όπου το PCC μπορεί να χρονομετρούσε την τελειότητα του πρωταθλήματος.

Το γήπεδο ήταν εξαιρετικό με 5 αλιεύματα και 2 run out και το μπόουλινγκ ήταν πολύ οικονομικό. Μόνο ο αρχηγός του AIT, Chaitanya Baba, είχε κάτι να προσφέρει, καθώς η ομάδα του αποδείχθηκε 87 σε 20 όβερ. Η απάντηση του PCC ήταν γρήγορη και αποφασιστική με 92 γκολ χωρίς ήττα σε μόλις 8.5 όβερ και νίκη με 10 wicket.

Ο Άντι Έμερι διεξήγαγε τον αγώνα με τον Τσαϊτάνια με τους διαιτητές Ρόμπιν Τζον και Ζεϊσάν Σαχότρα, τον οποίο κέρδισε η ΑΙΤ και αποφάσισε να χτυπήσει πρώτη. Ο Kartikiye και ο Haji άνοιξαν για το AIT και ο Ryan το μπόουλινγκ για το PCC. Ο Kartikye πήρε ένα 4 από την πρώτη μπάλα, αλλά η δεύτερη έπεσε στον λαιμό του Luke Stokes στα μέσα της φάσης και έφυγε από το παιχνίδι.

Ο Andre Human είχε ένα τακτοποιημένο τέρμα και το δεύτερο του Ryan έφερε επίσης ανταμοιβές καθώς ο Haji πήγε για 1, LBW από μια μπάλα που κρατήθηκε χαμηλά, 2 για 10. Οι Biplav και Chaitanya έδωσαν κάποια σταθερή αντίσταση για τα επόμενα 10 over, αν και ο ρυθμός τρεξίματος ήταν πάρα πολύ αργό στο 4.5 ένα over και ο Habby άφησε έναν καθήμενο. Ο Habby τιμωρήθηκε από τον Chaitanya για αρκετά οριακά 4 καθώς το AIT αισθάνθηκε άνετα με τον ρυθμό, έτσι ο Andy παρουσίασε τον Steve Christie (Crunch) με το γύρισμα του αριστερού του χεριού στο 10ο over και τον Max Burzler στο 11ο over.

Ο ρυθμός του τρεξίματος επιβραδύνθηκε και ο Κραντς χτύπησε στο 2ο του όβερ με τον Τσαϊτάνια να πιάνεται στα μέσα του γηπέδου από τον πρωτοεμφανιζόμενο Μπεν Γουόλτερ για ένα αξιοσέβαστο 28, 54 προς 3. Ο Μπίπλαβ παρέμεινε, ανεβαίνοντας με ένα τρέξιμο την εβδομάδα.

Η παραμονή του Deepak Chowdary στο τσάκι ήταν σύντομη καθώς η δεύτερη μπάλα του πιάστηκε καλά από τον Trevor Moolman για μια πάπια και ο Crunch είχε ένα double wicket maiden. 54 για 4. Ο Aditya Metta χτύπησε τον Max για ένα ακριβό over, αλλά ο Max πήρε την εκδίκησή του όταν ο Aditya έκανε σκι μια μπάλα στο όριο του εξωφύλλου και πιάστηκε καλά από τον Habby για 15, 74 για 5 στο 14ο. 2 μπάλες αργότερα ο Nithin έκανε σκι σε μια μπάλα την οποία ο Luke ισχυρίστηκε, κάπως βιαστικά, και μετά συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο να φτάσει.

Έτρεξε πολύ μακριά και βουτώντας μπροστά έπιασε την μπάλα, 74 για 6 και οι τροχοί έπεφταν για το AIT. Έγινε χειρότερο. 2 μπάλες αργότερα, ο νέος μπάτσμαν, ο Azhar Syed, μπερδεύτηκε με τον Biplav και τον ξέτρεψε για μια πάπια από τον Luke, 75 στα 7. Ο Terry Pavia και ο Ben ανέλαβαν το μπόουλινγκ και δεν έδωσαν τίποτα. Ο Μπεν έβαλε τον Σάγκαρ Ρανγκασουράνι να εξαντληθεί από τον Λουκ για 5, 80 για 9 στο 17ο. Ο Τέρι έπαιρνε κίνηση από τη ραφή, καθώς και καθυστερημένη αιώρηση και τελικά απέβαλε τον Μπίπλαβ που είχε πάρει 90 λεπτά και 38 μπάλες για να σκοράρει τα 18.

Ο Vivek Vinjamuri έχασε επίσης το μεσαίο του κούτσουρο από τον Terry στο 20ο, αφού είχε προχωρήσει το σκορ σε ένα απαράβατο 87 άουτ. Ο Terry ήταν 2 για 7, Crunch 2 για 8, Max 2 για 19 και Ryan 2 για 23. εξαιρετικό μπόουλινγκ αν και πάλι πάρα πολλά φαρδιά (11).

Αυτό το κομμάτι δεν θα πάρει πολύ. Το PCC άνοιξε με τον Luke και τον Ryan εναντίον του Aditya, του οποίου η 2η μπάλα ήταν no ball, ακολουθούμενη από έξτρα και 6 από τον Ryan, οπότε μια έγκυρη μπάλα κόστισε 9 run, δηλαδή 10% του απαιτούμενου συνόλου. Ο Aditya έλαβε κάποια τιμωρία καθώς ο Luke κέρδισε τα όρια που περιλάμβαναν 5 4 και 4 6, έτσι ο Aditya τερμάτισε με αριθμούς 32 για 0 ​​από 3 όβερ. Το sole over του Deepak κόστισε 14. Ο Azhar ολοκλήρωσε το τελικό over, το 8ο, που κόστισε 17 runs και επέτρεψε στον Luke να περάσει τα 50. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 92 για 0 ​​με ένα τεράστιο 6 από τον Luke και τον Ryan στο 20. Ο Luke Stokes ήταν MotM με 52 όχι έξω, 2 πιάσεις και 2 τρέξιμο.

Οι ηγέτες του BCL, Asian Stars CC έχασαν τον τελευταίο τους αγώνα από την Kerala Strikers CC και τερμάτισαν με 12 πόντους. Το PCC, με έναν αγώνα στο χέρι, θα μπορούσε να φτάσει στη 2η θέση λόγω του ανώτερου καθαρού ποσοστού εκτέλεσης.

Το PCC θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του, το Outback Bar, το Magic Bar και το Pattaya Sports Club για την υποστήριξη και τη βοήθειά τους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/