Πρώην σύζυγος αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της πρώην συζύγου, γιατρού στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Μπανγκόκ -

Ένας πρώην σύζυγος αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα μπροστά στα μάτια της πρώην συζύγου του, η οποία είναι γιατρός, σε νοσοκομείο στην περιοχή Chokchai 4 της Μπανγκόκ τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024.

Οι πρώτες αναφορές της αστυνομίας ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν πρώην σύζυγος γιατρού γνωστού νοσοκομείου. Έφερε ένα πυροβόλο όπλο στο νοσοκομείο για να αναζητήσει την πρώην σύζυγό του. Η γιατρός φέρεται να εξέταζε μια ασθενή στο ιατρείο της όταν ο πρώην σύζυγός της αυτοπυροβολήθηκε στην περιοχή του θώρακα και υπέστη σοβαρά τραύματα και υπέκυψε σε αυτά λίγο αργότερα.

Το όνομα του νεκρού δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.