Η 3η εβδομάδα του Μουσικού Φεστιβάλ Πατάγια 2024 συνεχίζεται δυναμικά

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Το Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya 2024 ολοκλήρωσε πρόσφατα την τρίτη του εβδομάδα το Σάββατο 23 Μαρτίου και συνέχισε να συγκεντρώνει μεγάλα πλήθη.

Στο φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στο δημόσιο πάρκο Lan Pho στη Naklua, συμμετείχαν αρκετοί ταλαντούχοι Ταϊλανδοί καλλιτέχνες. Το αποκορύφωμα της ημέρας ήταν η εμφάνιση του νεανικού συγκροτήματος "All in One" από τον Μουσικό Σύλλογο Pattaya. Το συγκρότημα είχε την ευκαιρία να εμφανιστεί στην κεντρική σκηνή και έλαβε ένα πιστοποιητικό εκτίμησης από την πόλη Pattaya.

Άλλοι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας ήταν οι Zom Marie, Pop Pongkool, Paper Planes και πολλοί άλλοι.

Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί για μία ακόμη εβδομάδα, με παραστάσεις στις 29 και 30 Μαρτίου. Η κεντρική σκηνή θα βρίσκεται στην παραλία Pattaya και θα υπάρχει επίσης μια σκηνή στο Koh Larn.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.