Ματαιώθηκε μαζική επιχείρηση λαθρεμπορίου βοοειδών στα σύνορα Ταϊλάνδης-Μυανμάρ, κατασχέθηκαν 128 αγελάδες

Τακ-

Στη 1:00 π.μ., στις 25 Μαρτίου 2024, η αστυνομία του Tha Song Yang και οι σχετικές υπηρεσίες αναχαίτισε παράνομο λαθρεμπόριο αγελάδων 128 μονάδων στα σύνορα Ταϊλάνδης-Μυανμάρ, στο Tha Song Yang, Tak.

Η αστυνομία του Tha Song Yang, οι δασοφύλακες και οι σχετικές υπηρεσίες περιπολούσαν στα σύνορα Ταϊλάνδης-Μυανμάρ τη νύχτα. Ωστόσο, εντοπίστηκαν οκτώ ύποπτα φορτηγά που μετέφεραν 48 βοοειδή. Οι αστυνομικοί αναχαίτησαν το τροχόσπιτο και συνέλαβαν οκτώ υπόπτους.

Μια άλλη αναφορά ήταν από μονάδες περιπολίας της αστυνομίας ότι μια ομάδα αγνώστων προσώπων επιχείρησε να περάσει λαθραία βοοειδή 48 μονάδων στα σύνορα της Ταϊλάνδης. Ωστόσο, οι ύποπτοι κατάφεραν να διαφύγουν από την καταδίωξη της αστυνομίας και διέσχισαν τον ποταμό Moei αφήνοντας πίσω τους τα βοοειδή.

Λίγο μετά τη δεύτερη αναφορά, οι αστυνομικοί αναχαίτησαν μια άλλη ομάδα λαθρεμπορίας βοοειδών 32 μονάδων. Ως αποτέλεσμα, περισσότερες από 128 αγελάδες κατασχέθηκαν και 9 ύποπτοι συνελήφθησαν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μετά την έρευνα της αστυνομίας, η μαζική επιχείρηση λαθρεμπορίας βοοειδών είχε συντονισμό μεταξύ δύο πρακτόρων στην Ταϊλάνδη και τη Μιανμάρ. Οι ύποπτοι είχαν ολοκληρωμένα σχέδια για διαδρομές μεταφοράς και λαθρεμπόριο μέσα για να αποφύγουν τη σύλληψη της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, οι ύποπτοι ομολόγησαν στην αστυνομία ότι πληρώνονταν 4,000 μπατ για κάθε ταξίδι λαθρεμπορίου για να μεταφέρουν τις αγελάδες στην κεντρική Ταϊλάνδη. Οι ύποπτοι δεν αποκάλυψαν την ακριβή τοποθεσία οι αγελάδες πήγαιναν στο.

Αρχικά, η αστυνομία οδήγησε όλους τους υπόπτους στο αστυνομικό τμήμα Tha Song Yang για περαιτέρω νομική επεξεργασία και δεσμεύτηκε να λογοδοτήσει τα εμπλεκόμενα άτομα για τα εγκλήματά τους.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.