Pattaya's Sky to Sparkle with 300 Drones για την έναρξη της γιορτής Songkran

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η Pattaya πρόκειται να φιλοξενήσει ένα εξαιρετικό θέαμα για να γιορτάσει την έναρξη του Songkran, την παραδοσιακή ταϊλανδέζικη Πρωτοχρονιά, με ένα εκθαμβωτικό Drone Light Show. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Terminal 21 Pattaya, υπόσχεται να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσει ο Απρίλιος και οι 21 ημέρες των εκδηλώσεων Songkran σε όλη τη χώρα από την 1η έως τις 21 Απριλίου.

Τα κυριότερα σημεία της εκδήλωσης:

– 300 drones θα ανέβουν στον ουρανό, σχηματίζοντας δυναμικά μοτίβα «με θέμα το Songkran» και αφηγούνται ιστορίες ψηλά πάνω από τη Βόρεια Πατάγια.
– Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 8:00 μ.μ. στις 29 και 30 Μαρτίου 2024, εν μέσω ενός ζωντανού φεστιβάλ φαγητού που περιλαμβάνει πάνω από 70 πάγκους.
– Μια ξεχωριστή απόλαυση για τους λάτρεις της μουσικής, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εναέριες παραστάσεις συγχρονισμένες με τις μελωδίες τεσσάρων διάσημων συγκροτημάτων.

Τόπος & Ώρα:

– Ημερομηνίες: 29 – 30 Μαρτίου 2024
– Τοποθεσία: Aircraft Area, Terminal 21 Shopping Center, Pattaya
– Ώρα: Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 8:00 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αυτή η εκδήλωση πρέπει να δείτε, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές γιορτές Songkran με τη σύγχρονη τεχνολογία drone για να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία. Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτήν την καινοτόμο συγχώνευση πολιτισμού και τεχνολογίας στον τερματικό σταθμό 21 Pattaya.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/