Το υδάτινο πάρκο Ramayana στην Πατάγια εγκαινιάζει νέες παιδικές ζώνες ακριβώς στην ώρα του για το Songkran

Πατάγια-

Το υδάτινο πάρκο Ramayana, ένας κορυφαίος προορισμός για θαλάσσια περιπέτεια στην Πατάγια της Ταϊλάνδης, είναι ενθουσιασμένος που ανακοινώνει τα εγκαίνια του Ramayana Kids Kingdom, της μεγαλύτερης παιδικής περιοχής στη χώρα. Αυτή η νέα προσθήκη διαθέτει τον υψηλότερο αριθμό διαφανειών, εξασφαλίζοντας ένα αναβαθμισμένο επίπεδο διασκέδασης για οικογένειες.

Ο Andrea Galeazzi, Διευθύνων Σύμβουλος του υδάτινου πάρκου Ramayana, δηλώνει ότι το πάρκο είναι πλέον το πιο φιλικό προς την οικογένεια και προσβάσιμο για παιδιά υδάτινο πάρκο στην Ταϊλάνδη. Παιδιά με ύψος άνω των 106 cm μπορούν να απολαύσουν όλες τις τσουλήθρες, εκτός από το Freefall και το Aqualoop με μεγάλη συγκίνηση. Το Ramayana Kids Kingdom, με επένδυση που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια μπατ, προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον για οικογένειες για να δημιουργήσουν χαρούμενες αναμνήσεις.

Νέες ζώνες στο Ramayana Kids Kingdom:

– Mermaid Lagoon: Διαθέτει τέσσερις φαρδιές, ζωντανές τσουλήθρες κατάλληλες τόσο για γονείς όσο και για παιδιά, ενισχύοντας το δέσιμο της οικογένειας. Το Blue Pearl είναι ένα ξεχωριστό αξιοθέατο, που προσφέρει μια παιχνιδιάρικη πρόκληση αναρρίχησης.
– Langa Town: Προσαρμοσμένη για νήπια ηλικίας 1-4 ετών, αυτή η ζώνη παιχνιδιού στο νερό περιλαμβάνει απαλές τσουλήθρες και τέσσερα στυλ παιχνιδιού φιλικά προς την οικογένεια, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την άνεση. Οι μαλακές, μαλακές επιφάνειες και οι θερμοστατικά ελεγχόμενες πισίνες ζεστού νερού ενισχύουν την εμπειρία.
– Rainbow Sky Walk: Ένας νέος, ξηρός χώρος αναρρίχησης κατασκευασμένος από μαλακά, εύκαμπτα σχοινιά, που παρέχει έναν συναρπαστικό διάδρομο σε μεγάλο υψόμετρο για παιδιά και γονείς.
– Hanuman Splash: Μια δημοφιλής ζώνη υδάτινου φρουρίου με επτά συναρπαστικές τσουλήθρες, διαδραστικά χαρακτηριστικά και μια τεράστια δεξαμενή νερού ως κεντρικό στοιχείο.

Για να γιορτάσει την έναρξη, το υδάτινο πάρκο Ramayana προσφέρει μια ειδική προσφορά: δωρεάν είσοδο για παιδιά κάτω των 106 εκατοστών. Επιπλέον, ένα καλοκαιρινό οικογενειακό πακέτο περιλαμβάνει 4 εισιτήρια, 2 ντουλάπια και 500 μπατ για αγορές σε πάρκο, όλα για μόλις 3,349 μπατ.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δραστηριότητες και προωθητικές ενέργειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση Υδάτινο πάρκο Ramayana ή καλέστε στο 033-005-929. Το πάρκο είναι ανοιχτό από τις 11:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. καθημερινά και είναι κλειστό κάθε Τετάρτη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων.

Απολαύστε τις φωτογραφίες μας!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/