Παραθαλάσσιο εστιατόριο στην περιοχή Pattaya που διερευνήθηκε για εικαζόμενη χρήση δημόσιων σημαδούρων ως καθίσματα

Πατάγια -

Ένα παραλιακό εστιατόριο στην παραλία Krathing Lai κοντά στην Πατάγια φέρεται να ερευνάται για τη χρήση σημαδούρων, που υποτίθεται ότι ανήκουν στο κοινό, ως καρέκλες.

Τοπικοί δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν το εν λόγω εστιατόριο στο Soi Sukhumvit Pattaya 6 στις 23 Μαρτίου 2024, αφού έλαβαν αναφορές από ενδιαφερόμενους πολίτες για την ύποπτη δραστηριότητα. Βρήκαν ότι το εστιατόριο φαινόταν να χρησιμοποιεί μεγάλο αριθμό πλαστικών σημαδούρων, που συνήθως χρησιμοποιούνταν για τα όρια κολύμβησης και τα θαλάσσια εμπόδια, ως αυτοσχέδιες καρέκλες για τους πελάτες.

Οι σημαδούρες είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, και προσφέρονται στους πελάτες του εστιατορίου που χρησιμοποιούν υπηρεσίες εκεί.

Οι δημοσιογράφοι ανέφεραν επίσης ότι είδαν παρόμοιες σημαδούρες να αποθηκεύονται σε ένα κοντινό κέντρο διάσωσης και σε εγκαταστάσεις συντήρησης ακτών στην παραλία.

Οι ενέργειες των χειριστών εστιατορίων προκάλεσαν κλήσεις από χρήστες του Διαδικτύου για επίσημη δράση, καθώς οι σημαδούρες υποτίθεται ότι ανήκουν στο κοινό και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προσωπικό όφελος.

Μετά από τις καταγγελίες, ο κ. Manoch Nongyai, Αντιδήμαρχος της πόλης Pattaya, ταξίδεψε για να επιθεωρήσει το εστιατόριο και ανέφερε ότι η επιχείρηση όντως χρησιμοποιούσε την κρατική ιδιοκτησία ως δικές της καρέκλες.

Ο κ. Manoch αποκάλυψε ότι είχε δώσει εντολή στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων να επιστρέψουν όλες τις κακώς χρησιμοποιημένες σημαδούρες στον δήμο. Πρόσθεσε ότι ενώ ορισμένες σημαδούρες έδειξαν σημάδια ζημιάς, πολλές άλλες παρέμειναν χρησιμοποιήσιμες. Επανέλαβε ότι η κρατική περιουσία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπικό όφελος γιατί είναι ακατάλληλη και παράνομη.

Ο κ. Nongyai δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του εστιατορίου στον Τύπο.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.