Αστυνομικός της Μπανγκόκ σώζει τη ζωή του οδηγού βαν με γρήγορη ανταπόκριση στις πρώτες βοήθειες

Εθνικός-

Στις 23 Μαρτίου 2024, οι αστυνομικοί της Bang Sue έλαβαν αναφορά για έναν οδηγό βαν που λιποθύμησε στο τιμόνι στη διασταύρωση Kamphaeng Phet, Chatuchak, Μπανγκόκ.

Πολ. Γερουσιαστής Σχ. Ο Ταγματάρχης Kraisorn Phontan που βρισκόταν σε υπηρεσία στη διασταύρωση Kamphaeng Phet έσπευσε στο σημείο του συμβάντος και βρήκε τον οδηγό του βαν να έχει ασθενές σφυγμό.

Πολ. Γερουσιαστής Σχ. Στη συνέχεια, ο Ταγματάρχης Kraisorn ανέφερε το περιστατικό στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του φορτηγού χρησιμοποιώντας έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή (AED) που ήταν εγκατεστημένος στη διασταύρωση.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο του περιστατικού και μπόρεσαν να κάνουν CPR έως ότου ο οδηγός του βαν ανέκτησε τους σφυγμούς του πριν τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Rajavithi της Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, συγγενής του οδηγού του βαν είπε ότι ο οδηγός ανέκτησε τις αισθήσεις του και συνήλθε πλήρως. Ο οδηγός του βαν, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από την αστυνομία, φέρεται να είχε συγγενείς ασθένειες, ανεπαρκή ανάπαυση και μεταβλητές καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει, είπε συγγενής του οδηγού.

Ωστόσο, η ταχεία ανταπόκριση των αστυνομικών ακολούθησε μια πολιτική του Έφορου του Αστυνομικού Σταθμού Bang Sue που έδινε έμφαση στην εκτέλεση του καθήκοντός τους να βοηθήσουν τους ανθρώπους έγκαιρα. Οι αστυνομικοί ήταν επίσης εκπαιδευμένοι ανταποκριτές πρώτων βοηθειών, σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.