Νεαρός Καναδός τουρίστας που αγνοήθηκε από το τρένο της Ταϊλάνδης βρέθηκε νεκρός κάτω από την πλατφόρμα στο Ratchaburi

Εθνικός-

Στις 10:30, στις 20 Μαρτίου 2024, οι αστυνομικοί της Ταϊλάνδης έλαβαν μια αναφορά αγνοούμενου από αστυνομικούς σιδηροδρόμων, καθώς ένας νεαρός Καναδός τουρίστας εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε ένα γρήγορο τρένο Krung Thep Aphiwat-Chumphon-Kantang με αριθμό 168.

Ο αγνοούμενος αναγνωρίστηκε δημόσια μόνο ως ο κύριος Ραλφ, ένας 26χρονος Καναδός τουρίστας. Ο Ραλφ είχε ταξιδέψει με τον φίλο του με προορισμό το Τσούμφον. Ωστόσο, ο φίλος του, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε στον Τύπο, είπε στη σιδηροδρομική αστυνομία ότι ο Ralph χάθηκε στο Mueang του Ratchaburi, αφού ο Ralph φέρεται να πήγε να καπνίσει σε μια σκάλα.

Η σιδηροδρομική αστυνομία και οι ομάδες διάσωσης του Ratchaburi ερεύνησαν τη σιδηροδρομική γραμμή με τα πόδια καθώς πίστευαν ότι ο Ralph μπορεί να έπεσε από το τρένο.
Ωστόσο, μετά από αναζήτηση όλη τη νύχτα στη σιδηροδρομική γραμμή από την περιοχή Photharam στην περιοχή Mueang, ο Ralph δεν βρέθηκε.

Στις 21 Μαρτίου, αστυνομικοί του Photharam ανέφεραν ότι ντόπιοι βρήκαν το πτώμα ενός αλλοδαπού κάτω από μια πλατφόρμα τρένου στο Photharam του Ratchaburi.
Μετά την έρευνα της αστυνομίας, η σορός είχε δελτίο ταυτότητας με την ταυτότητα Ραλph, ο αγνοούμενος. Το σώμα έφερε σοβαρό τραύμα στον αριστερό μηρό και εκδορές σε όλο το σώμα.

Επιπλέον, στη σιδηροδρομική γραμμή και στο τσιμεντόλιθο της πλατφόρμας βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Η Pattaya News απέκρυψε το πλήρες όνομά του μέχρι να υπάρξει πλήρης επικοινωνία με την οικογένειά του και την πρεσβεία.


Αρχικά, η αστυνομία έκανε την υπόθεση ότι ο Ραλφ έπεσε στη σιδηροδρομική γραμμή καθώς χτύπησε με το αριστερό του πόδι το τσιμεντένιο μπλοκ της πλατφόρμας. Η σκηνή του περιστατικού βρισκόταν υπό κατασκευή σιδηροδρόμου και οι τσιμεντόλιθοι ήταν εκτεθειμένοι 50 εκατοστά μακριά από το τρένο και η περιοχή είχε ελάχιστη έως καθόλου πηγή φωτός.

Το θύμα μπορεί να μην το κατάλαβε και να χτύπησε το αριστερό του πόδι με το τσιμεντόλιθο και να πέσει. Η αστυνομία πρόσθεσε ότι το θύμα προσπάθησε να συρθεί κάτω από την πλατφόρμα και έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος πριν πεθάνει.

Ωστόσο, η αστυνομία θα μετέφερε τη σορό για περαιτέρω νεκροψία, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του θανάτου, προτού συντονιστεί με την πρεσβεία για να επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.