Ο διαρρήκτης Sattahip εισβάλλει στο σπίτι του αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού και πυροβολείται

ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล

Sattahip, Chonburi —

Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στο Sattahip, ο οποίος είναι αξιωματικός του ναυτικού, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν ύποπτο διαρρήκτη σε ένα περιστατικό πριν τα ξημερώματα στις 22 Μαρτίου 2024.

Η αστυνομία του Sattahip απάντησε σε μια αναφορά για ληστεία στις 6:30 π.μ. σήμερα. Το περιστατικό συνέβη σε μονοκατοικία στην οδό Sukhumvit στην περιοχή Sattahip, στην επαρχία Chonburi.

Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί βρήκαν τον τραυματισμένο ύποπτο, τον 44χρονο κ. Methanee Phutthaso, που πιστεύεται ότι ήταν ο διαρρήκτης, μέσα στο σπίτι. Ο ύποπτος βρέθηκε στον δεύτερο όροφο, με τραύμα από σφαίρα στο αριστερό του χέρι. Φορούσε μάσκα σε όλο το πρόσωπο. Δίπλα του ανακαλύφθηκε μια τσάντα που περιείχε κλεμμένα θρησκευτικά αγάλματα.

Οι διασώστες περιθάλψισαν τον ύποπτο πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Somdet Phra Nang Chao Sirikit για περαιτέρω θεραπεία.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που ταυτοποιήθηκε ως ο 51χρονος λοχαγός Patthanasamit Nimrueang, σκοπευτής 2ης τάξης στο Ναυτικό της Ταϊλάνδης, ήταν παρών στο σπίτι. Δήλωσε ότι πυροβόλησε τον ύποπτο για να προστατεύσει την περιουσία του.

Ο λοχαγός Patthanasamit αποκάλυψε ότι αυτή ήταν στην πραγματικότητα η έβδομη απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του αυτόν τον μήνα. Αντιμετώπισε τους υπόπτους αφού άκουσε μια απόπειρα διάρρηξης και, φοβούμενος για την ασφάλειά του, πυροβόλησε έναν μόνο πυροβολισμό όταν οι ύποπτοι τον κατηγόρησαν. Ο άλλος ύποπτος κατάφερε να διαφύγει στο δάσος δίπλα στο σπίτι του.

Ο λοχαγός Patthanasamit παρέδωσε ένα πιστόλι SIG P320 στην αστυνομία του Sattahip για εξέταση. Για τον τραυματία ύποπτο ετοιμάζεται ένταλμα σύλληψης, ενώ διεξάγονται έρευνες για τη σύλληψη και του άλλου συνεργού που εμπλέκεται.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.