Νεαρή γυναίκα γκολφ Κάντι πέθανε σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Na Jomtien, Chonburi —

Μια νεαρή γυναίκα γκολφ έχασε τραγικά τη ζωή της σε ατύχημα με μοτοσικλέτα το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου στην επαρχία Τσονμπούρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον δρόμο Nong Jap Tao – Khao Chi Chan στην υποπεριφέρεια Na Jomtien, στην περιοχή Sattahip.

Γύρω στις 8:30 π.μ., η αστυνομία Na Jomtien έλαβε αναφορά για το ατύχημα και ανταποκρίθηκε αμέσως στο σημείο μαζί με μονάδες διάσωσης. Κατά την άφιξη, οι αρχές ανακάλυψαν ότι τέσσερα άτομα, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, είχαν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο Wat Yannasangwararam με ελαφρά τραύματα. Ωστόσο, στο σημείο, η σορός της κας Jutarat, 23 ετών, με το επίθετο, βρέθηκε με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και κατάγματα στο κρανίο. Παρά τις προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θανών ήταν στρατιώτης σε γήπεδο γκολφ στο Na Jomtien. Στο σημείο έφτασαν οι γονείς και οι συγγενείς της στο άκουσμα της είδησης και κυριεύτηκαν από θλίψη και θλίψη.

Η κυρία Nonglak Jitjaikla, αντιδήμαρχος της υποπεριφέρειας Khao Chi Chan, αποκάλυψε ότι αυτόπτες μάρτυρες της είπαν ότι είδαν το θύμα να οδηγεί μια κοκκινόμαυρη μοτοσικλέτα Honda Wave κατά μήκος του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξαφνικά εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με άλλες δύο μοτοσυκλέτες. Η πρόσκρουση πέταξε την θανούσα αρκετά μέτρα κάτω από το δρόμο, με αποτέλεσμα να σπάσει το κράνος της.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος και θα συνεντεύξει τους τραυματίες και θα συγκεντρώσει στοιχεία για να καθορίσει τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν σε αυτή την τραγική απώλεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.