Τραγωδία τριπλής πυροβολισμών στο Lopburi: Ο ύποπτος συνελήφθη λίγο αργότερα

Lopburi-

Στις 8:30, στις 20 Μαρτίου 2024, η αστυνομία του Manao Wan έλαβε μια αναφορά πυροβολισμών από ένα σπίτι στο Phatthana Nikhom, στο Lopburi. Ως αποτέλεσμα, αναφέρθηκαν τρία θύματα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης Phatthana Nikhom και η αστυνομία του Manao Wan στάλθηκαν στον τόπο του συμβάντος και βρήκαν τρεις άνδρες να κείτονταν ακόμα αιμόφυρτοι. Οι αστυνομικοί ασφάλισαν την περιοχή για να συγκεντρώσουν στοιχεία και να πραγματοποιήσουν την πρώτη νεκροψία.

Τα θύματα αναγνωρίστηκαν δημόσια ως ο κ. Siprai Sophet, ένας 54χρονος ιδιοκτήτης σπιτιού, ο οποίος αργότερα ανακοινώθηκε ότι πέθανε στο νοσοκομείο αφού πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ο κ. Khomson Chaiyawat, φίλος του 48χρονου Siprai , ο οποίος επίσης πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, και τον κ. Samratchai Kosungnoen, φίλο του 28χρονου Siprai, ο οποίος αργότερα ανακοινώθηκε ότι πέθανε σε τοπικό νοσοκομείο αφού πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι και στο στήθος του.

Η αστυνομία βρήκε ένα σφυρί με κηλίδες αίματος κοντά στο σώμα του Siprai και ένα μαχαίρι τσέπης βρέθηκε κοντά στο σώμα του Khomson.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο ύποπτος αναγνωρίστηκε δημόσια ως ο κ. Anuwat Thattaphong, ένας 34χρονος εγγονός του Siprai, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και τους τρεις άνδρες μέχρι θανάτου. Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή αφού διέπραξε τα εγκλήματα σε μαύρο φορτηγό.

Ωστόσο, η αστυνομία του Wang Muang συνέλαβε γρήγορα τον ύποπτο σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας με ένα πυροβόλο όπλο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη των εγκλημάτων. Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Manao Wan για ανάκριση.

Ένας άγνωστος τοπικός αρχηγός είπε στην αστυνομία ότι έλαβε αναφορά από έναν χωρικό ότι ακούστηκαν τέσσερις ήχοι πυροβολισμών. Στη συνέχεια έσπευσε να ελέγξει την καταγγελία και εντόπισε δύο σοβαρά τραυματίες και ένα πτώμα πριν καταθέσει στην αστυνομία. Ο τοπικός ηγέτης πρόσθεσε επίσης ότι ο Σιπράι φέρεται να χρησιμοποιούσε τακτικά το σπίτι του ως μέρος για να συγκεντρώνονται οι ντόπιοι έφηβοι, να παίρνουν ναρκωτικά και να πίνουν αλκοολούχα ποτά.

Κατά την αστυνομική ανάκριση, ο Anuwat, ο ύποπτος, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι διέπραξε τα εγκλήματα καθώς ήταν εξοργισμένος. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Anuwat είχε προηγουμένως έντονους καυγάδες με τη σύζυγό του την ημέρα του περιστατικού και πυροβόλησε δύο φορές στον ουρανό.

Ο Anuwat επισκέφτηκε αργότερα το σπίτι του Siprai για παπάγια, ωστόσο, ο Siprai του μίλησε με προσβλητικό τρόπο προκαλώντας τον Anuwat να είναι περισσότερο θυμωμένος. Ο Anuwat είχε προσωπική μνησικακία εναντίον του Siprai καθώς φέρεται να ήταν τοξικομανής και συχνά ζητούσε χρήματα από τη σύζυγό του. Όταν ο Siprai δεν πήρε τα χρήματα, στη συνέχεια απείλησε τα άλλα μέλη της οικογένειας του Anuwat, σύμφωνα με τον Anuwat.

Ο Anuwat δήλωσε περαιτέρω ότι ο Siprai χρησιμοποίησε ένα σφυρί για να ξεκινήσει την επίθεση και οι δύο φίλοι του γελούσαν, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί περαιτέρω. Στη συνέχεια, ο Anuwat τους πυροβόλησε μέχρι θανάτου και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη σε παράνομες ουσίες, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Αρχικά, ο Anuwat αντιμετώπιζε σκληρές νομικές κατηγορίες για σκόπιμη δολοφονία άλλων προσώπων και άλλα συναφή αδικήματα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.