Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια είναι σίγουρος ότι η προβλήτα Μπαλί Χάι θα αποκτήσει νέα στέγη πριν από το Songkran

Πατάγια -

Ο αντιδήμαρχος της Pattaya Manoch Nongyai διασφάλισε το κοινό ότι η κατασκευή στέγης στην προβλήτα Bali Hai θα ολοκληρωθεί πριν από το Songkran τον Απρίλιο.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου, ο αντιδήμαρχος Manoch, μαζί με μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ταξίδεψαν για να επιθεωρήσουν το εν εξελίξει κατασκευαστικό έργο στην προβλήτα Bali Hai. Το έργο περιλαμβάνει δύο βασικές πτυχές: την επισκευή της παλιάς κατασκευής της προβλήτας και την προσθήκη στέγης στον πεζόδρομο.

Σύμφωνα με τον κ. Manoch, η προβλήτα χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες για να φιλοξενεί καθημερινά δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες. Αυτό ώθησε την προβλήτα να απαιτήσει επισκευές για να διασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των ντόπιων όσο και των τουριστών. Η πόλη έχει αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες προσλαμβάνοντας μια κατασκευαστική εταιρεία για να εργαστεί στο κάτω τμήμα της προβλήτας, εστιάζοντας στην αποκατάσταση των δομικών αδυναμιών της.

Ταυτόχρονα, μια στέγη μήκους 300 μέτρων κατασκευάζεται πάνω από το διάδρομο της προβλήτας για την προστασία των τουριστών από τον ήλιο και τη βροχή. Ωστόσο, ο κ. Manoch αποκάλυψε ότι ενώ η κατασκευή συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό, οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν προκλήσεις καθώς μπορούσαν να εργαστούν στο κάτω τμήμα της προβλήτας μόνο όταν η παλίρροια είναι χαμηλή.

Παρά τις προκλήσεις αυτές, η κατασκευή στέγης πλησιάζει στην ολοκλήρωση, με τους στύλους στήριξης να έχουν ήδη τοποθετηθεί. Ο αντιδήμαρχος είπε ότι ολόκληρο το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ πριν από το Songkran για να επιτρέψει στους επισκέπτες να απολαύσουν την πρόσφατα ανακαινισμένη προβλήτα και τον σκεπαστό διάδρομο κατά την περίοδο αιχμής.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.