Η Ταϊλάνδη Privilege Card παρουσιάζει το Outlook 2023 με συνδρομή 11,846 που σπάει ρεκόρ, ανοίγει το δρόμο για μακροπρόθεσμη βίζα με περισσότερα προνόμια Προσελκύοντας περισσότερους πελάτες-στόχους υψηλής ποιότητας

Μπανγκόκ, 20 Μαρτίου 2024 — Ταϊλάνδη Privilege Card, ο χειριστής του προγράμματος ειδικής κάρτας μέλους υπό την επίβλεψη της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), υπογραμμίζει τις δυνατότητες της Ταϊλάνδης ως χώρας που εμπιστεύονται ξένοι σε διάφορες πτυχές, που αποδεικνύεται από τις παγκόσμιες τουριστικές κατατάξεις και ως Top of Mind Destination, που υποστηρίζεται από παράγοντες όπως είναι επιχειρηματικός κόμβος στη Νοτιοανατολική Ασία και επενδυτικές ευκαιρίες, βασικό κέντρο για τους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και των υπηρεσιών , διάσημη κουζίνα, γνωστή ως η κουζίνα του κόσμου και, κυρίως, ταϊλανδέζικη φιλοξενία, με αποτέλεσμα τη σημαντική ανάπτυξη της Thailand Privilege Card τα τελευταία 20 χρόνια, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στα μακροπρόθεσμα προνόμια βίζας.

Ο κ. Manatase Annawat, Πρόεδρος της Ταϊλάνδης Privilege Card, δήλωσε, «Η συνολική λειτουργία της Ταϊλάνδης Privilege Card το οικονομικό έτος 2023 επιτυγχάνοντας τον στόχο της αύξησης των μελών κατά περισσότερα από 11,846 μέλη, αυξημένα κατά 108%. Αυτό υπογραμμίζει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης, καθώς και τον ρόλο του οργανισμού στην τόνωση εισροών ξένου συναλλάγματος άνω των 38,000 εκατομμυρίων μπατ το περασμένο έτος, ενώ επίσης ενισχύει τη θέση της Thailand Privilege Card ως πάροχου μακροπρόθεσμων προνομίων βίζας σε παγκόσμιο επίπεδο. , προσφέροντας αποκλειστικά προνόμια σε κάθε διάσταση, καλύπτοντας τις ολοκληρωμένες ανάγκες των μελών στο πλαίσιο των τριών βασικών αποστολών που διαφοροποιούν την Ταϊλάνδη Privilege Card από άλλους ανταγωνιστές: 1) Όντας ο κύριος πάροχος υπηρεσιών μακροχρόνιας έκδοσης βίζας για αλλοδαπούς που αναζητούν διαμονή 20 ετών ή περισσότερο Ταϊλάνδη, 2) Προσφορά αποκλειστικών υπηρεσιών στα κύρια αεροδρόμια της χώρας και 3) Παροχή άλλων πλεονεκτημάτων που καλύπτουν διάφορες πτυχές του τρόπου ζωής των μελών, όπως διαμονή, ταξίδια, αναψυχή, υγειονομική περίθαλψη και οικονομική ευημερία, μαζί με την επίδειξη επιτυχίας μετά την αλλαγή επωνυμίας του οργανισμού με την εισαγωγή του προϊόντος «Thailand Privilege Card». Με τέσσερα νέα πακέτα που παρουσιάστηκαν πέρυσι, η εταιρεία είχε συνολικά 31,231 μέλη στο 2023, με τις πέντε πρώτες εθνικότητες να είναι η Κίνα, η Ιαπωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ρωσία.»

In 2023, Η Thailand Privilege Card συνεχίζει να εστιάζει στην επέκταση της βάσης μελών της σε βασικές ομάδες-στόχους από χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νότια Κορέα, το Χονγκ Κονγκ, η Ταϊβάν, η Ρωσία και η Ευρώπη, καθώς και στην επέκταση των πελατών της βάση σε νέες ομάδες-στόχους, όπως η Ινδία, η Μέση Ανατολή ή η κοινότητα LGBTQIA+, η οποία έχει ισχυρή αγοραστική δύναμη. Επιπλέον, η έμφαση παραμένει στην ανύψωση της ποιότητας των προϊόντων και των πλεονεκτημάτων για την παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας στο πλαίσιο της θεώρησης μακράς διάρκειας με περισσότερα προνόμια, τον κορυφαίο πάροχο μακροπρόθεσμων προνομίων βίζας παγκοσμίως, με την ολοκληρωμένη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στρατηγική που καλύπτει και καλύπτει τις ανάγκες των ομάδων-στόχων σε κάθε διάσταση, ως εξής:

  • M – Μέλος Centric: Μελετώντας την ικανοποίηση των μελών και τις ανάγκες βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων και των παροχών, προσφέροντας υπηρεσίες και οφέλη από περισσότερα από 300 συνεργαζόμενα ιδρύματα που καλύπτουν διάφορους τρόπους ζωής, όπως Διαμονή, Ταξίδια, Αναψυχή, Υγεία & Ευεξία και Πλούτος, για τη δημιουργία του υψηλότερου ικανοποίηση με τη συλλογή δεδομένων μέσω της έρευνας και την κατανόηση της συμπεριφοράς και των αναγκών των μελών
  • O – Ευκαιρία: Διερεύνηση νέων καναλιών και ευκαιριών για συνεχή επέκταση των αγορών και των βάσεων μελών, όπως η επίσημη πρόσληψη νέων αντιπροσώπων πωλήσεων ή GSSA για την επέκταση των αγορών, την αύξηση των πωλήσεων και την προσέγγιση ομάδων-στόχων πιο ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά, ανάπτυξη καναλιών επικοινωνίας τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης, εγχώρια και διεθνώς , και επικοινωνία με ομάδες-στόχους.
  • R – Υπευθυνότητα: Υπεύθυνη και ηθική απέναντι στην κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζομένους, τους μετόχους, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τα ενδιαφερόμενα μέρη.
  • E – Αριστεία: Προσπάθεια για αριστεία στην οργανωτική διαχείριση (Operational Excellence) και χρήση τεχνολογίας για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας εργασίας (Digital Excellence), καθώς και ανάπτυξη των εργαζομένων προς την αριστεία (People Excellence).

Επί του παρόντος, η συνδρομή στην Ταϊλάνδη Privilege Card περιλαμβάνει τέσσερις τύπους καρτών:

ΧΡΥΣΌΣ: Συνδρομή μέλους του 900,000 μπατ, ισχύει για 5 χρόνια, με τη δυνατότητα να κερδίζουν 20 πόντους ανά έτος.

PLATINUM: Συνδρομή μέλους του 1.5 εκατομμύρια μπατ, ισχύει για 10 χρόνια, με τη δυνατότητα να κερδίζουν 35 πόντους ανά έτος.

ΔΙΑΜΑΝΤΙ: Συνδρομή μέλους του 2.5 εκατομμύρια μπατ, ισχύει για 15 χρόνια, με τη δυνατότητα να κερδίζουν 55 πόντους ανά έτος.

ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ: Συνδρομή μέλους του 5 εκατομμύρια μπατ, ισχύει για 20 έτη++, με δυνατότητα κερδών 120 πόντους ανά έτος. Αυτός είναι ο μόνος τύπος κάρτας που είναι μόνο με πρόσκληση και περιορίζεται σε μέγιστο αριθμό 100 μέλη ανά έτος.

"Με τις στρατηγικές που εφαρμόζονται και τις δυνατότητες της Ταϊλάνδης, είμαστε βέβαιοι ότι μέσα 2024, Η Ταϊλάνδη Privilege Card θα μπορεί να προσεγγίσει ομάδες-στόχους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά, με στόχο να έχει περισσότερα από 39,000 μέλη, συμβάλλοντας στην οικονομία της χώρας με πάνω 50,000 εκατομμύρια μπατ και προχωρώντας προς την παγκόσμια ηγετική θέση στα μακροπρόθεσμα προνόμια βίζας», κατέληξε ο κ. Masatase.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν λεπτομέρειες για την Ταϊλάνδη Privilege Card στην επίσημη ιστοσελίδα www.thailandprivilege.co.th. Για συνεργάτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως επιχειρηματικοί εταίροι με την εταιρεία, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Συντονισμού Δικτύου Συνεργατών στο 02-353-4145 ή e-mail vendor_relations@thailandprivilege.co.th. Για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν αντιπρόσωποι πωλήσεων για να αναπτύξουν την επιχείρηση παγκοσμίως, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Διαχείρισης Αντιπροσώπου Πωλήσεων στο 02-353-4120 ή e-mail salesgroup@thailandprivilege.co.th.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.