Πολλοί Κινέζοι τουρίστες τραυματίστηκαν σε δυστύχημα λεωφορείου στο Chonburi

ΦΩΤΟ: Topnews

Τσονμπούρι -

Μια σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Chonburi τραυματίστηκε 26 Κινέζοι τουρίστες το απόγευμα της Τρίτης, 19 Μαρτίου 2024.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 4:30 μ.μ. κοντά στο χιλιόμετρο 65 + 900, σε μια λωρίδα εισερχόμενη προς την Μπανγκόκ, στην περιοχή Mueang, στην επαρχία Chonburi.

Η τοπική ομάδα διάσωσης ανταποκρίθηκε στο σημείο μαζί με την αστυνομία της εθνικής οδού. Βρήκαν ένα λευκό λεωφορείο με σημαντικές ζημιές στο μπροστινό μέρος. Το λεωφορείο συγκρούστηκε με το πίσω μέρος ενός λευκού 18τροχου Hino.

Και οι 26 επιβάτες του λεωφορείου, μια ομάδα Κινέζων τουριστών, τραυματίστηκαν διάφορα. Το μέγεθος των τραυματισμών δεν αποκαλύφθηκε στον Τύπο, αλλά τα θύματα (9 άνδρες και 17 γυναίκες) μεταφέρθηκαν γρήγορα σε τοπικά νοσοκομεία.

Αυτή τη στιγμή οι αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος και συλλέγουν καταθέσεις τόσο από τους τραυματίες επιβάτες όσο και από τον οδηγό του λεωφορείου. Ενδεχομένως να κινηθούν νομικά μέτρα με βάση τα πορίσματα της έρευνας.

ΦΩΤΟ: Topnews
ΦΩΤΟ: Topnews

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.