Θανατηφόρο δυστύχημα με πούλμαν Μπανγκόκ-Μπουένγκ Καν που μετέφερε 44 επιβάτες με δύο νεκρούς και πολλούς τραυματίες στο Nakhon Ratchasima

Nakhon Ratchasima-

Στις 2:10 π.μ., στις 19 Μαρτίου 2024, η αστυνομία του Pho Klang έλαβε μια αναφορά θανατηφόρου ατυχήματος σχετικά με ένα λεωφορείο Bangkok-Bueng Kan που μετέφερε 44 επιβάτες στον αυτοκινητόδρομο αρ. 2 Mittraphap Road, Mueang, Nakhon Ratchasima.

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Pho Klan έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος και βρήκαν ένα διώροφο κλιματιζόμενο πούλμαν της Lotus Phibul Tours Co. Ltd., το οποίο συγκρούστηκε με μια οδική πινακίδα πριν χάσει τον έλεγχο και ανατραπεί πλάγια.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, περισσότεροι από 44 επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά έως ελαφρά, μεταξύ των οποίων 32 Ταϊλανδοί και 12 επιβάτες υπήκοοι του Λάος. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφέρουν τους τραυματίες σε κοντινά νοσοκομεία.

Ωστόσο, δύο πτώματα βρέθηκαν κάτω από το πούλμαν, αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν ο πρώτος και ο δεύτερος οδηγός του πούλμαν. Αναπτύχθηκε γερανός για να σηκώσει το πούλμαν για να ανασύρει τα δύο άτυχα πτώματα, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Μετά την αρχική έρευνα, το πούλμαν είχε παραλάβει επιβάτες από το Bueng Kan που κατευθύνονταν προς την Μπανγκόκ. Στη διαδρομή προς την Μπανγκόκ, το πούλμαν σταμάτησε στον τερματικό σταθμό λεωφορείων 2, Nakhon Ratchasima, για ένα σύντομο διάλειμμα προτού πάθει ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο αρ. 2 Mittraphap Road.

Η αστυνομία του Pho Klang αποκάλυψε δημόσια ότι ο δρόμος είχε μια καμπή που έκανε το πούλμαν να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει στην εναέρια οδική πινακίδα, με αποτέλεσμα τραυματισμούς και θύματα.

Οι έρευνες για το δυστύχημα συνεχίστηκαν μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.