Η Pattaya ετοιμάζεται για τον εορτασμό του Holi Festival αυτό το Σαββατοκύριακο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wikipedia

Πατάγια -

Η Pattaya City προετοιμάζεται για έναν πολύχρωμο εορτασμό του Φεστιβάλ Holi, γνωστό και ως «Φεστιβάλ των Χρωμάτων», που έχει προγραμματιστεί για τις 23-24 Μαρτίου 2024.

Μια συνάντηση, υπό την προεδρία του κ. Kritsana Boonsawat, Αντιδήμαρχου της Πατάγια, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πατάγια τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου, για την προετοιμασία της εκδήλωσης. Στις συζητήσεις συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ταϊλανδο-Ινδικής Επιχειρηματικής Ένωσης Πατάγια και αρμόδιοι αξιωματούχοι.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην οριστικοποίηση των οδηγιών για το φεστιβάλ, δίνοντας προτεραιότητα στην ευκολία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Αυτό το ετήσιο ινδουιστικό φεστιβάλ, που παραδοσιακά γιορτάζεται σε δύο ημέρες τον Μάρτιο, περιλαμβάνει τους συμμετέχοντες που πιτσιλίζουν παιχνιδιάρικα ο ένας τον άλλον με χρωματιστή σκόνη ή νερό, παρόμοια με το φεστιβάλ Songkran της Ταϊλάνδης.

Το Holi Festival είναι μια διασκεδαστική περίσταση που γιορτάζεται από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Η εκδήλωση θα διαρκέσει μεταξύ 23 και 24 Μαρτίου από τις 2 μ.μ. στην παραλία Central Pattaya και θα περιλαμβάνει επίσης έκθεση ινδικών τροφίμων.

Η κύρια χρωματική μερίδα του φεστιβάλ θα είναι στις 23 Μαρτίου από τις 4:8 έως τις XNUMX:XNUMX περίπου στο κάτω μέρος του Central Klang και το The Pattaya News θα είναι παρόν!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.