Το Pattaya Cricket Club σπάει ένα ρεκόρ στο Win Over Marina Cricket Club

Πατάγια-

Ο αγώνας διεξήχθη ένα ζεστό και δροσερό απόγευμα στο Horseshoe Point στις 17 Μαρτίου. Το PCC (Pattaya Cricket Club) χρειαζόταν να διατηρήσει το νικηφόρο σερί του για να παραμείνει στο top 4 της Division A και να βελτιώσει το καθαρό του ποσοστό εκτέλεσης. Το πέτυχαν αυτό με στυλ με ένα ρεκόρ συλλόγου 284 για 4 με τον Λουκ Στόουκς 139 εκτός και 83 από τον Αντρέ Χιούμαν για ένα ρεκόρ συνεργασίας 180, αλλά δεν μύριζαν όλα τριαντάφυλλα, καθώς υπήρχε πολύ κακό γήπεδο και κακό μπόουλινγκ και πάλι. , πάρα πολλά έξτρα.

Ο Άντι Έμερι, στον πρώτο του αγώνα ως αρχηγός, έκανε την εκτίναξη με τον Καντίμπαν Μπαλασουμπραμανιάν και τον μάρτυρα ο διαιτητής Κλάιβ Ρότζερσον. Ο Άντι κέρδισε τη ρίψη και αποφάσισε να ροπαλίσει. Το PCC άνοιξε με τον Luke Stokes και τον Ryan Driver ενώ η Marina CC άνοιξε την επίθεση μπόουλινγκ με τους Socrates και Kritan. Μόνο 2 από το πρώτο over με ακριβές μπόουλινγκ από τον Socrates, αλλά σύντομα άρχισαν να τρέχουν από τα όρια.

Ο Ryan είχε φτάσει στο 18 από το 4ο over, αλλά ένας αιωρούμενος yorker από τον Kirtan αφαίρεσε το μεσαίο του κούτσουρο που έφερε τον Mike Gerits στο τσάκισμα. Ο Luke διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του χτυπήματος καθώς χτύπησε πέντε 6s από τον Bhanu σε ένα over και το σκορ έφτασε στο 65 στο 7ο over όταν ο Mike πήρε την κορυφή και πιάστηκε από τον Bhanu για 2 από τον Sammy.

Ο Αντρέ Χιούμαν προσχώρησε στον Λουκ και το μακελειό άρχισε. Και οι δύο ροπαλοφόροι έπαιξαν ένα μετρημένο παιχνίδι, οτιδήποτε στην υποδοχή χτυπήθηκε από το έδαφος με τον Λουκ να χτυπάει επτά 4άρια και 14 βροντερά 6άρια. Το εκατό έφτασε στο 11ο over και το 155 στα ποτά στο 15ο. Διατηρήθηκε ένας σταθερός ρυθμός 10 run συν ανά over καθώς το PCC πέρασε το 20ο over στο 214 για 2. Η συνεισφορά του Andre έληξε όταν πιάστηκε στο μακροπρόθεσμο όριο από τον Sadish από το Murali για ένα υπέροχο 83. Ο Habby Singh ήρθε έξω για τα τελευταία 4 over και ενώθηκαν με τον Luke στο run-fest καθώς τόσο ο Socrates όσο και ο Sadish τιμωρήθηκαν περισσότερο.

Ο Habby πέταξε το wicket του με μια τρελή αιώρηση στην τελευταία μπάλα και ο Sadish μπόουλρεψε για 24, αφήνοντας τον Luke με ένα υπέροχο 139 εκτός και το PCC στο 285 για 4.

Η Marina CC είχε ένα ηρακλή έργο μπροστά τους, αλλά το PCC θα προσπαθούσε να το κάνει όσο πιο εύκολο γι 'αυτούς. Ο Socrates και ο Murali άνοιξαν το batting για τη Marina ενώ ο Ryan και ο Andre άνοιξαν το bowling για το PCC. Ο τερματοφύλακας, Jainish Parikh, έριξε τον Murali από το πρώτο over του Ryan και ο Habby έριξε τον Socrates από το πρώτο του Andre. Δεν είναι καλή αρχή. Ο Murali πήγε για το 5 λίγο αργότερα όταν μπόουλινγκ από τον Andre στο 4ο over στο 14 για 1, αλλά ο Logeshwaran σχημάτισε μια καλή συνεργασία με τον Socrates που κράτησε, λόγω περισσότερων χαμένων αλιευμάτων, μέχρι το 12ο over στο 86.

Ο Σωκράτης έκανε back-up για ένα πολύ άσχημο τρέξιμο και ο Logeshwaran αρνήθηκε να αφήσει την πτυχή του. Εξαντλήθηκε για 25 από τον Terry Pavia. Οι τροχοί άρχισαν να πέφτουν για τη Marina σε αυτό το σημείο καθώς ο Logeshwaran ήταν έξω στο επόμενο over του Terry, πιάστηκε από τον Mike για ένα πολύ σταθερό 52 στο 97 για 3 στο 14ο και τα ποτά καταναλώθηκαν νωρίς. Τουλάχιστον το PCC είχε αρχίσει να πιάνει. Το μικρό διάλειμμα δεν βοήθησε τη Μαρίνα.

Ο Bhanu, 5 ετών, έφυγε γρήγορα καθώς χτύπησε τον Mike για ένα τρελό τετράγωνο κόψιμο στο σημείο που καταβροχθίστηκε από τα ασφαλή χέρια του Luke και ο Kandeeban έπεσε, με μπόουλινγκ από τον Habby στο πρώτο του over για 9. Η επόμενη μπάλα του Habby αφαίρεσε τη Samy για μια Χρυσή Πάπια , LBW, και Marina για ξαφνικά 110 για 6. Ο Sadish έκανε μια γενναία στάση με πολλές τυχερές άκρες να πετάνε πάνω από τον τερματοφύλακα, να γλιστράει ή απλά να υπολείπεται, αλλά συνέχισε να χάνει συνεργάτες.

Ο Kutralingham και ο Marswa πήγαν για πολύ λίγα τρεξίματα καθώς ο Trevor Moolman έπεσε πίσω και ο Habby πήρε άλλη μια απόφαση LBW. 124 για 8 στο 20ο over. Ο Μαξ κατάφερε να πιάσει μια μπάλα, αλλά ήταν ένα ελεύθερο χτύπημα από ένα από τα no ball του Χάμπι. Ωστόσο, ο Max βρέθηκε σύντομα στο προσκήνιο καθώς είχε πιάσει τον Kritan από τον Jainish στο εξώφυλλο και, τελικά, τον Sadish για 40 πιάστηκε στο μακρινό off όριο από τον Ryan. Το Marina CC αποκλείστηκε για 166 με 2 μπάλες και το PCC κέρδισε με 118 runs. Ο Χάμπι είχε πάρει 3 για 21 και ο Μάικ 2 για 8.

Το MotM ήταν ο Luke Stokes με ένα υπέροχο 139 όχι έξω.

Νικητής του αγώνα του Λουκ Στόουκς

Το PCC θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του, το Outback Bar, το Magic Bar και το Pattaya Sports Club για την υποστήριξη και τη βοήθειά τους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/