Τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε στη χωματερή της Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

Οι πυροσβέστες στη Σρι Ράτσα, στο Τσονμπούρι, έσβησαν μια μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε χώρο χωματερής χθες, 17 Μαρτίου 2024.

Η χωματερή βρίσκεται κοντά στην οδό Sukhumvit στην περιοχή Surasak. Το πυροσβεστικό προσωπικό του δήμου Σριράτσα έσπευσε για να καταστείλει τη φωτιά αφού έλαβε την αναφορά γύρω στις 10 το πρωί.

Κατά την άφιξη, οι πυροσβέστες εντόπισαν φλόγες να τυλίγουν ένα μεγάλο σωρό σκουπιδιών, με καπνό να υψώνεται στον ουρανό. Η παρουσία σημαντικών υπολειμμάτων ξύλου στον χώρο υγειονομικής ταφής προκάλεσε την ταχεία εξάπλωση της φωτιάς. Έξι πυροσβεστικά οχήματα χρησιμοποιήθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία χρειάστηκε πάνω από 30 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με έναν κάτοικο της περιοχής, τον κ. Jettiphat Somjai, 39 ετών, τα σκουπίδια έκαιγαν για αρκετό καιρό και εξαπλώθηκαν μόνο όταν η φωτιά έφτασε στα γύρω ξύλα και τα υπολείμματα φύλλων.

Το αστυνομικό τμήμα της Σριράτσα διεξάγει έρευνα για να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αν και ο πυκνός καπνός ήταν ορατός σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων και ανησύχησε πολλούς κατοίκους.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.