Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Σρι Ράτσα, στο Τσονμπούρι, στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε σοβαρά άλλους τέσσερις στις 17 Μαρτίου 2024.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2:30 στη διασταύρωση Prapa στον δρόμο Νο. 7, στη λωρίδα εισόδου προς το Laem Chabang. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν ένα καταστροφικό θέαμα.

Ένα μαύρο σεντάν Toyota Vios ανατράπηκε με τέσσερις τραυματίες. Όλοι είχαν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς και έλαβαν άμεση ιατρική φροντίδα επί τόπου προτού μεταφερθούν στο νοσοκομείο Laem Chabang και στο Vibharam Laem Chabang Hospital. Τραγικά, δύο από τους τραυματίες υπέκυψαν αργότερα στα τραύματά τους. Τα ονόματά τους και η ηλικία τους δεν μπόρεσαν να αναγνωριστούν αμέσως.

Ένα γκρι φορτηγό Isuzu με δύο επιβαίνοντες, τον κ. Thanayut Damat, 24 ετών, και την κα Kewalin Sriyod, 24 ετών, βρέθηκε επίσης στο σημείο με ζημιές. Οι δυο τους είχαν επίσης τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα κ. Sathitpong Dapanom, 33 ετών, το σεντάν ταξίδευε προς τη διασταύρωση όταν φέρεται να αγνόησε το κόκκινο φως και συγκρούστηκε με το φορτηγό που έμπαινε από την παράλληλη λωρίδα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς το λιμάνι Laem Chabang. Η πρόσκρουση προκάλεσε ανατροπή του σεντάν, με αποτέλεσμα τα δύο θύματα και πολλαπλούς τραυματισμούς.

Οι αρχές διεξήγαγαν μια πρώτη έρευνα στο σημείο και συγκέντρωσαν πλάνα CCTV. Θα διεξαχθεί ενδελεχέστερη έρευνα μόλις οι τραυματίες είναι σε σταθερή κατάσταση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.