Στρατιώτης του Βασιλικού Στρατού της Ταϊλάνδης για περιστατικό απειλής με όπλο στον αυτοκινητόδρομο

Εθνικός-

Στις 15 Μαρτίου 2024, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης δημοσίευσαν ένα βίντεο ενός άνδρα με στρατιωτική στολή που χρησιμοποιεί πυροβόλο όπλο για να απειλήσει ένα άλλο μέρος σε έναν αυτοκινητόδρομο καθώς προηγουμένως είχαν μια σύγκρουση στο δρόμο. Στη συνέχεια το βίντεο έγινε viral.

Πρόσφατα, στις 17 Μαρτίου 2024, Λιτ. Ο στρατηγός Theeraphong Pathamasingh Na Ayutthaya, εκπρόσωπος του Αρχηγείου των Βασιλικών Ενόπλων Δυνάμεων της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε δημόσια μετά την έρευνα του άνδρα στο βίντεο που όντως βρισκόταν υπό την επίβλεψη του Βασιλικού Ταϊλανδικού Στρατού. Ο βασιλικός στρατός της Ταϊλάνδης απέκρυψε το όνομά του για τον εν λόγω άνδρα, ωστόσο.

Διατάχθηκε στο Διοικητικό Τμήμα να τεθεί υπό κράτηση ο εν λόγω άνδρας και ορίστηκε ανακριτική επιτροπή για να του επιβάλει πειθαρχία. Επιπλέον, ο στρατός θα ερευνούσε την υπόθεση ότι φέρεται να μετέφερε πυροβόλο όπλο σε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Βασιλικού Στρατού της Ταϊλάνδης, η ερευνητική επιτροπή εξέτασε την εξής πειθαρχία.

  1. Ο εν λόγω άνδρας θα έμενε υπό κράτηση για 21 ημέρες.
  2. Εξετάζοντας την παρακράτηση της σύνταξης του 2024. Ο εν λόγω άνδρας θα συνταξιοδοτηθεί τον Οκτώβριο του 2024.
  3. Ο εν λόγω άνδρας θα λάβει στρατιωτική πειθαρχία για 15 ημέρες.
  4. Ανάκληση της άδειας κατοχής πυροβόλων όπλων για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Ωστόσο, ο εν λόγω άνδρας φέρεται να ομολόγησε τα λάθη του και μετάνιωσε για τις καυτές του πράξεις. Ζήτησε επίσης δημόσια συγγνώμη από το θύμα που απειλήθηκε, είπε ο εκπρόσωπος του Βασιλικού Στρατού της Ταϊλάνδης.

Ο Βασιλικός Στρατός της Ταϊλάνδης ισχυρίστηκε ότι η άμεση έρευνα ήταν δίκαιη και δίκαιη για όλα τα μέρη. Επιπλέον, όλοι οι διοικητές μονάδων πρέπει να πειθαρχούν αυστηρά τους υφισταμένους τους ώστε να μην επαναληφθούν μελλοντικά επεισόδια, παρατήρησε ο εκπρόσωπος του Βασιλικού Στρατού της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.