Το Yolorun 2024 στην Πατάγια είναι μια τεράστια επιτυχία με δρομείς από όλο τον κόσμο

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Η Πατάγια καλωσόρισε αθλητές από πολλές χώρες για τον εναρκτήριο διαγωνισμό τρεξίματος Yolorun 2024 που πραγματοποιήθηκε νωρίς σήμερα, 17 Μαρτίου 2024.

Πραγματοποιώντας στη North Pattaya Road στο Fairtex Gym, η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνες 5χλμ και 10χλμ με στόχο την τόνωση του τουρισμού στην Πατάγια και τις γύρω περιοχές.

Η εκδήλωση καλωσόρισε αθλητές από τη Μαλαισία, το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη και την Ταϊλάνδη και διοργανώθηκε από κοινού από την Pattaya City, το Fairtex Sports Club & Hotel και το Yolorun Malaysia με πολλούς χορηγούς και διοργανωτές όπως τα ECpixels και Yuth Fight Gear.

Ο κ. Surat Thepchaito, Διευθυντής του Γραφείου Τουρισμού και Αθλητισμού, σημαίασε τους δρομείς στο σημείο εκκίνησης στη North Pattaya Road, μπροστά από το Fairtex Sports Club.

Ο Yolorun, ο διοργανωτής της εκδήλωσης, συνεισέφερε επίσης 50,000 μπατ για την υποστήριξη μελλοντικών αθλητικών πρωτοβουλιών στην Πατάγια.

Για πολλές περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες για την εκδήλωση ρίξτε μια ματιά στη σελίδα του YoloRun Thailand στο Facebook εδώ.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.