Ο οδηγός ταξί της Μπανγκόκ επιστρέφει τσάντα με 3,310 $ και διαβατήρια σε Βιρμανό ιδιοκτήτη

Μπανγκόκ -

Στις 16 Μαρτίου 2024, το FM91 Trafficpro αποκάλυψε δημόσια την περίπτωση ενός οδηγού ταξί στην Μπανγκόκ που επέστρεφε μια τσάντα που περιείχε 3,310 δολάρια ΗΠΑ και δύο διαβατήρια της Μιανμάρ, αφού ένας επιβάτης άφησε τα αντικείμενα πίσω στις 7 Μαρτίου.

Ο κ. Songchai Chaiiam, ένας 51χρονος οδηγός ταξί, εξέφρασε τα συναισθήματά του ότι για 30 χρόνια υπηρεσίας, επέστρεφε πάντα την ιδιοκτησία των επιβατών που άφηναν πίσω στο FM91 Trafficpro, Τμήμα Αστυνομικών Επικοινωνιών, Chatuchak, Μπανγκόκ.

Αυτή η φορά ήταν το πιο πολύτιμο πράγμα που είχε επιστρέψει ποτέ στους επιβάτες, σύμφωνα με τον Songchai. Το δεύτερο που βρήκε την τσάντα, ανησυχούσε για τον ιδιοκτήτη καθώς μπορεί να μην είχε αρκετά χρήματα για να μείνει στην Ταϊλάνδη, είπε ο Songchai.

Στη συνέχεια, ο Songchai έδωσε την τσάντα στο FM91 Trafficpro για να αναζητήσει αμέσως τον ιδιοκτήτη.
«Τα χρήματα κερδίζονται δύσκολα. Κάθε οδηγός ταξί θα πρέπει να είναι ειλικρινής αν βρει πίσω περιουσία από οποιονδήποτε επιβάτη. Επιπλέον, όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να ελέγξουν αν ξέχασαν κάτι πριν βγουν από το ταξί και θα πρέπει να θυμούνται τις πληροφορίες του ταξί σε περίπτωση που συμβεί κάτι», σημείωσε ο Songchai.

Η κυρία Khin Aye Kyaing, η ιδιοκτήτρια της τσάντας, αποκάλυψε δημοσίως, αφού έλαβε την τσάντα της, ότι στην αρχή ανησυχούσε-άρρωστη, καθώς τα χρήματα προορίζονταν να δαπανηθούν για ιατρική περίθαλψη.

Ωστόσο, ήταν πολύ σίγουρη ότι θα έπαιρνε τα χρήματα πίσω καθώς ήξερε ότι οι Ταϊλανδοί ήταν καλόκαρδοι και ειλικρινείς. Ένιωθε πολύ ευγνώμων όταν έλαβε τα χρήματα, σύμφωνα με το FM91 Trafficpro.

Δεν αποκαλύφθηκε στον Τύπο εάν ο Songchai έλαβε ή του προσφέρθηκε κάποια ανταμοιβή για την έντιμη συμπεριφορά του.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.