Το Jomtien Beach Bustles με τουρίστες στη δεύτερη εβδομάδα του Μουσικού Φεστιβάλ Pattaya 2024

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Το Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya 2024 συνέχισε το δεύτερο Σαββατοκύριακο του την Παρασκευή και το Σάββατο, 15-16 Μαρτίου, στην παραλία Jomtien, προσελκύοντας ένα τεράστιο πλήθος τόσο από Ταϊλανδούς όσο και από διεθνείς τουρίστες.

Η δεύτερη εβδομάδα του φεστιβάλ περιλάμβανε μεγάλα ονόματα όπως οι Paradox, Big Ass, Cocktail, Youngohm και Bodyslam, οι οποίοι κράτησαν τους θεατές του φεστιβάλ σε κίνηση με τις ενεργητικές τους ερμηνείες.

Εκτός από τη μουσική, μια ποικιλία από πωλητές πρόσφεραν νόστιμα και μοναδικά φαγητά και εμπορεύματα για αγορά. Αυτό επέτρεψε στους επισκέπτες να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην παραλία με το στομάχι τους γεμάτο ακούγοντας τον ρυθμό. Δυστυχώς, μια μέρα είδαμε μια διακοπή ρεύματος που επηρέασε πολλούς πωλητές τροφίμων αλλά δεν επηρέασε τη συνολική συναυλία.

Για να δώσει προτεραιότητα στην ασφάλεια των παρευρισκομένων, η πόλη Pattaya ανέπτυξε μια μεγάλη ομάδα αστυνομικών, συμπεριλαμβανομένων ειδικών EOD (Explosive Ordnance Disposal), αξιωματούχων του Τμήματος Τοπικής Διοίκησης και προσωπικού ασφαλείας της πόλης Pattaya, για να αποτρέψει τυχόν ανεπιθύμητα περιστατικά.

Το Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya 2024 δεν έχει τελειώσει ακόμα! Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για την επόμενη Παρασκευή και το Σάββατο στο Naklua στο πάρκο Lan Pho καθώς η τρίτη εβδομάδα υπόσχεται άλλη μια ηλεκτρισμένη σύνθεση καλλιτεχνών που θα ταρακουνήσει την πόλη!

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.