1,400 δρομείς πρόκειται να παρακολουθήσουν τον διεθνή αγώνα Yolorun 2024 στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Yolorun Thailand

Πατάγια -

Περισσότεροι από 1,400 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν στο επερχόμενο «Yolorun 2024 International» στην Πατάγια στις 17 Μαρτίου 2024.

Η εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε από την Pattaya City, το Fairtex Sports Club & Hotel και το Yolorun Malaysia, έχει στόχο να προωθήσει τον τουρισμό, να ενθαρρύνει την υγεία και τη φυσική κατάσταση και να εδραιώσει τη θέση της Pattaya ως προορισμού αθλητικού και αθλητικού τουρισμού.

Στις 5 Μαρτίου, ο Δρ. Siwat Boonkerd, Αναπληρωτής Μόνιμος Γραμματέας της πόλης Pattaya, προήδρευσε σε μια συνάντηση στο Δημαρχείο της Pattaya για να προετοιμαστεί για την οργάνωση της εκδήλωσης. Στη συνάντηση συμμετείχαν σχετικοί φορείς για να συντονίσουν διάφορες πτυχές του διαγωνισμού.

Το Yolorun 2024 International είναι μια διεθνής εκδήλωση που λαμβάνει χώρα σε τέσσερις χώρες: Μαλαισία, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη και Ταϊλάνδη. Το σκέλος Pattaya του αγώνα θα διεξαχθεί στην παραλία Pattaya κατά μήκος της Pattaya Sai 2 Road και Pattaya-Naklua Road.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες αγώνων: αγώνα 10 χιλιομέτρων που ξεκινά στις 5:45 π.μ., αγώνα 5 χιλιομέτρων που ξεκινά στις 6:00 π.μ. και διασκεδαστικό τρέξιμο 2 χιλιομέτρων για παιδιά που ξεκινά στις 6:10 π.μ.

Το σημείο εκκίνησης για όλους τους αγώνες θα είναι μπροστά από το Fairtex Sport Club στην North Pattaya Road.

Οι εγγραφές για τον αγώνα έχουν ήδη κλείσει με συνολικά 1,400 συμμετέχοντες, με το 85% να προέρχεται από το εξωτερικό. Αυτή η διεθνής συμμετοχή αναμένεται να τονώσει σημαντικά την τοπική οικονομία στην Πατάγια, σύμφωνα με τον Δρ Σιβάτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.