Ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης ηγείται της συνάντησης «ΑΝΑΦΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ» και στοχεύει στην τόνωση του παγκόσμιου τουρισμού

Εθνικός-

Στις 9:00 π.μ., στις 15 Μαρτίου 2024, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin προήδρευσε σε μια συνάντηση με τίτλο «ΑΝΑΦΛΕΞΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ» στο Εθνικό Συνεδριακό Κέντρο Queen Sirikit ενώνοντας τις δυνάμεις του με δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Στη συνάντηση καταιγισμού ιδεών «IGNITE THAILAND'S TOURISM» όλοι οι τομείς ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ενισχύσουν τον τουρισμό της Ταϊλάνδης ως τουριστικό προορισμό στην ASEAN και σε όλο τον κόσμο.

Ο Srettha αποκάλυψε δημόσια ότι μετά τις επίσημες επισκέψεις του στην Ευρώπη, συμμετείχε στο International Tourismus Borse 2024 (ITB), Βερολίνο, Γερμανία, τη μεγαλύτερη εκδήλωση που προωθεί την τουριστική βιομηχανία στην παγκόσμια σκηνή.

Ο Srettha έδειξε το όραμά του στην ITB ότι το 2025, ο τουρισμός της Ταϊλάνδης θα βρισκόταν σε μια ιστορική στιγμή, καθώς η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης είχε πολιτικές υποστήριξης, όπως μέτρα δωρεάν βίζα, όπως προτάσεις για βίζα Σένγκεν, που πήγαιναν σε θετική κατεύθυνση.

Επιπλέον, ο Srettha πρόσθεσε ότι η Ταϊλάνδη πρέπει να αναπτύξει την υποδομή της για την επέκταση του αεροδρομίου και το αυτοματοποιημένο λογισμικό ελέγχου διαβατηρίων. Η Ταϊλάνδη πρέπει να δείξει καλή εντύπωση στους ξένους τουρίστες για την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία, παρατήρησε ο Srettha.

Κατά την επίσκεψή του στη Γαλλία, ο Srettha συζήτησε τη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων Formula 1 και Formula E στην Ταϊλάνδη, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να τονώσει τον τουρισμό και την εθνική οικονομία.

Εκτός από την τόνωση του τουρισμού της Ταϊλάνδης, ο Srettha δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έδωσε σημασία στις δευτερεύουσες πόλεις. Οι ντόπιοι σε δευτερεύουσες πόλεις είχαν δυνατότητες καθώς είχαν μοναδικούς πολιτισμούς και παραδόσεις ως ταϊλανδέζικη ήπια δύναμη.

Ωστόσο, ο προϋπολογισμός για τον τουρισμό περιορίστηκε σε αυτά που πρέπει να προσέξει η κυβέρνηση και να εξετάσει πώς να δαπανήσει τους φόρους. Η απόδοση οποιασδήποτε επένδυσης έπρεπε να είναι μια αξιόλογη απόδοση, παρατήρησε ο Srettha.

Διαβάστε πρόσφατα άρθρα σχετικά με τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin:

Το εξώφυλλο του περιοδικού TIME παρουσιάζει την πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin ως «Ο πωλητής»

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin διερευνά εταιρική σχέση καθαρής ενέργειας με τη Γαλλία, ο αγώνας Formula 2027 Eyes στην Ταϊλάνδη έως το XNUMX

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.