ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δύο έφηβοι από την Πατάγια συνελήφθησαν για βανδαλισμό δημόσιας περιουσίας στην προβλήτα Μπαλί Χάι

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε δύο εφήβους την Πέμπτη 14 Μαρτίου για βανδαλισμούς δημόσιας περιουσίας στην προβλήτα Μπαλί Χάι.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches, υπέβαλε προσωπικά μια αναφορά στην αστυνομία για τη σύλληψη δύο εφήβων για ψέκασμα γκράφιτι σε δημόσια περιουσία στην προβλήτα Bali Hai.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Οι ύποπτοι, ένας 15χρονος άνδρας που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Μο και ένας άλλος 16χρονος κ. Νουένγκ, συνελήφθησαν να βάφουν ηλεκτρικά κουτιά, φανοστάτες και δημόσιους πάγκους στην προβλήτα Μπαλί Χάι. Σύμφωνα με τον κ. Poramase Ngampiches, δήμαρχο της Πατάγια, ο βανδαλισμός προκάλεσε σημαντικές ζημιές στην περιοχή, με αποτέλεσμα να υποβάλει ο ίδιος αναφορά στην αστυνομία κατά των δύο υπόπτων.

Η αστυνομία της Πατάγια ξεκίνησε αμέσως έρευνα αφού εξέτασε πλάνα CCTV από την περιοχή, η οποία τους οδήγησε στον εντοπισμό των ενόχων.

Το απόγευμα της 14ης Μαρτίου η Πολ. Ο συνταγματάρχης Navin Thirawit, Έφορος του Αστυνομικού Σταθμού της Pattaya, και μια ομάδα ερευνητών πραγματοποίησαν επιδρομή για τη σύλληψη των δύο βανδάλων. Οι έφηβοι εντοπίστηκαν στην κατοικία τους στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi, και τέθηκαν υπό κράτηση.

Κατά την ανάκριση, οι έφηβοι παραδέχθηκαν τον βανδαλισμό. Ισχυρίστηκαν ότι είχαν κίνητρο το ενδιαφέρον τους για την τέχνη γκράφιτι, αλλά αναγνώρισαν επίσης ότι οι ενέργειές τους ήταν λανθασμένες. Κατάλαβαν ότι η παραβίαση της δημόσιας περιουσίας είναι παράνομη, αν και αρνήθηκαν οποιαδήποτε κακόβουλη πρόθεση, καθώς τα γκράφιτι τους δεν περιείχαν χυδαία λόγια. Οι έφηβοι ισχυρίστηκαν επίσης ότι είχαν πετάξει τα δοχεία σπρέι στη θάλασσα.

Και οι δύο ύποπτοι αντιμετώπισαν κατηγορίες βάσει του νόμου περί Καθαριότητας και Τάξης.

Επιπλέον, ως μέρος της τιμωρίας τους, οι έφηβοι έλαβαν εντολή να καθαρίσουν τα γκράφιτι τους στην προβλήτα Μπαλί Χάι και είχαν ξεκινήσει το έργο από το απόγευμα της Παρασκευής, 15 Μαρτίου. Εδώ είναι ένα βίντεο!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.