Γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στο φράγμα Kalasin. Συνελήφθη ο σύζυγος

Καλασίν-

Στις 11:00 π.μ., στις 13 Μαρτίου 2024, οι αστυνομικοί του Λαμπάο έλαβαν μια αναφορά δολοφονίας για ένα γυναικείο σώμα που βρέθηκε δεμένο σε ένα δέντρο στο φράγμα Lampao, Mueang, Kalasin.

Η ιατροδικαστική αστυνομία του Λαμπάο, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οι σχετικές υπηρεσίες στάλθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Βρήκαν το γυναικείο πτώμα που ταυτοποιήθηκε ως η κυρία Somphit Senakit, 53 ετών, να τεντώνεται με ένα σχοινί γύρω από το λαιμό σε ένα δέντρο στο φράγμα Lampao, μόλις 200 μέτρα μακριά από την ακτή.

Κατά την αρχική εξέταση του σώματος, διαπιστώθηκε ότι το πτώμα έφερε επτά τραύματα στο λαιμό και τον κορμό, με εκτιμώμενο χρόνο θανάτου τουλάχιστον μία ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν κηλίδες αίματος καθώς το πτώμα φαινόταν να σύρθηκε στο νερό από μια καλύβα 20 μέτρα μακριά. Υποτίθεται ότι το θύμα μαχαιρώθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου και σύρθηκε στο φράγμα με ένα σχοινί γύρω από το λαιμό της και αργότερα το έδεσαν σε ένα δέντρο σε μια κακή προσπάθεια να κρύψει το πτώμα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία ανέκρινε μάρτυρες και στενούς συγγενείς και ανακάλυψε ότι ο κύριος ύποπτος της δολοφονίας ήταν ο κ. Samran Singsuwan, ο 59χρονος σύζυγος. του θύματος.

Ο κ. Athit, ένας 32χρονος γιος του Somphit, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι ο Somphit και ο Samran, ένας αρκετά νέος σύζυγος, ήταν μαζί για δύο χρόνια μετά την αποφυλάκιση του Samran. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Samran φέρεται να επιτέθηκε σωματικά στον Somphit επανειλημμένα. Ο Samran φέρεται να απείλησε να σκοτώσει τη Somphit μερικές φορές, είπε ο Athit.

Την ημέρα του περιστατικού, η Somphit είχε κάνει την πρωινή της ρουτίνα ως συνήθως, ωστόσο, χάθηκε αργά το πρωί, είπε η Athit. Στη συνέχεια πήγε να την αναζητήσει και βρήκε τη μηχανή του Somphit στο φράγμα Lampao και κηλίδες αίματος, σύμφωνα με τον Athit. Ακολούθησε τις κηλίδες αίματος και βρήκε το σώμα του Somphit να είναι δεμένο σε ένα δέντρο στο φράγμα, είπε ο Athit.

Αρχικά, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον Samran με ένα μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη των εγκλημάτων και τα ρούχα του ήταν γεμάτα αίματα. Ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε τα παραπτώματά του στην αστυνομία πριν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα του Λαμπάο για περαιτέρω νομική επεξεργασία.

Όσο για οποιοδήποτε πιθανό κίνητρο, αυτό δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.