Η παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στην Πατάγια πραγματοποιείται αυτήν την Κυριακή!

Πατάγια -

Είστε έτοιμοι για λίγη διασκέδαση αυτό το Σαββατοκύριακο; Λοιπόν, η Pattaya City θα γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με μια μεγάλη παρέλαση την Κυριακή 17 Μαρτίου!

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. κοντά στο Θέατρο Αλκαζάρ στο Second Road και θα κατέβει στον Beach Road στο Pattaya School 8 by Walking Street. Μπορείτε να περιμένετε μια ζωντανή και πολύχρωμη εκδήλωση με παιδιά και προσωπικό από το Father Ray Foundation. Αυτή είναι η 11η χρονιά για την παρέλαση και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσετε την ιρλανδική κουλτούρα και να διασκεδάσετε!

Μόλις το κεφάλι ψηλά, η διαδρομή της παρέλασης μπορεί να είναι πολυσύχναστη, οπότε προγραμματίστε το ταξίδι σας ανάλογα. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη κλειστοί δρόμοι, αλλά είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγχετε για ενημερώσεις πιο κοντά στην ημερομηνία στις PRPATTAYA.

Μη χάσετε τη διασκέδαση! Τα λέμε εκεί στην παρέλαση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.