Πολύχρωμο Φεστιβάλ Holi στην Ταϊλάνδη για να ενισχύσει τις αφίξεις επισκεπτών από την Ινδία

Στις 13 Μαρτίου 2024, η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης ένωσε τα χέρια με την Ινδική Ένωση της Ταϊλάνδης για μια εκδήλωση δικτύωσης και εορταστικό δείπνο για να αναδείξουν το επερχόμενο Φεστιβάλ Holi στην Ταϊλάνδη, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ 22 και 24 Μαρτίου 2024 στην Μπανγκόκ και την Πατάγια.

Ήταν χαρά μου να παρευρεθώ στην εκδήλωση μαζί με τον κ. Kitti Chaondee, Γραμματέα του Υπουργού Τουρισμού και Αθλητισμού, τον κ. Surayut Thaweekulwat, Σύμβουλο του Πρωθυπουργού, τον κ. Supoj Wongjarasawee, σύμβουλο του Υπουργού Τουρισμού και Αθλητισμού . Ο κ. Kankanit Haewsanti, Σύμβουλος του Υπουργού Πολιτισμού, ο κ. Dharmendra Singh, Πρώτος Γραμματέας (Οικονομικός και Εμπορικός), η Πρεσβεία της Ινδίας στην Μπανγκόκ, η κα Yaowalak Pimphanit, Διευθύντρια του Γραφείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Πόλης της Μπανγκόκ και ο κ. Worapot Phongphali, Σύμβουλος του Δημάρχου της πόλης Pattaya μαζί με πολλούς άλλους εκλεκτούς καλεσμένους και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Το δείπνο είχε προηγηθεί το απόγευμα μια δραστηριότητα B2B Business Matching μεταξύ ταξιδιωτικών πρακτορείων/DMC με έδρα την Ταϊλάνδη και τουριστικών πρακτορείων της Ταϊλάνδης που παρέχουν υπηρεσίες στην ινδική αγορά, όπως ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, ψυχαγωγία κ.λπ. εμπορικού προσωπικού.

Το Holi Festival θα βοηθήσει στην προσέλκυση τουλάχιστον 10,000 επισκεπτών από την Ινδία για να γιορτάσουν το γεγονός. Αποτελεί μέρος της πολιτικής «Soft Power» της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης να χρησιμοποιεί τον πολιτισμό και την κληρονομιά ως πλατφόρμα για τη δημιουργία ουσιαστικών εμπειριών.

Παρεμπιπτόντως, η Ινδία είναι η πέμπτη μεγαλύτερη τουριστική αγορά για διεθνείς τουρίστες που ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη παγκοσμίως. Από την 1η Ιανουαρίου έως τις 12 Μαρτίου 2024, η Ταϊλάνδη υποδέχτηκε 373,910 Ινδούς επισκέπτες. Χάρη στην πολιτική χωρίς βίζα που εγκρίθηκε από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Srettha Thavisin, στοχεύουμε σε 2.5 εκατομμύρια Ινδούς επισκέπτες το 2024.

#AmazingTailand
#HoliFestivalInThailand

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.