Έφηβος φέρεται να επιτίθεται στην αστυνομία μετά από σοβαρό ατύχημα με μοτοσικλέτα στην Ταϊλάνδη

Ναν-

Στις 13 Μαρτίου 2024, η επαρχιακή αστυνομία της Ναν έλαβε μια αναφορά ατυχήματος ενός 17χρονου αγοριού μεθυσμένου από μαριχουάνα σε μοτοσικλέτα που συγκρούστηκε με ένα 15χρονο κορίτσι σε μηχανάκι στη διασταύρωση Fa Mai, Mueang Nan, Nan.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Ναν και οι αστυνομικοί της Ναν στάλθηκαν στον τόπο του ατυχήματος και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο 15χρονο κορίτσι προτού το μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Ναν.
Ωστόσο, το 17χρονο αγόρι, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε λόγω ηλικίας, υποψιάστηκε ότι ήταν μεθυσμένος με μαριχουάνα, μίλησε και αρνήθηκε να λάβει ιατρική περίθαλψη αφού έπεσε πάνω στο 15χρονο κορίτσι.

Ξαφνικά, το 17χρονο αγόρι ξεσήκωσε και έριξε γροθιές στους αστυνομικούς που βοηθούσαν τους τραυματίες πριν καταπιεστούν.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο δέματα αποξηραμένης κάνναβης συσκευασμένα σε σακούλα με φερμουάρ, αφού έψαξαν το 17χρονο αγόρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, το 17χρονο αγόρι ήταν μεθυσμένο από μαριχουάνα και είχε παραισθήσεις.

Μετά την έρευνα της αστυνομίας, ο κ. Kitja Thongsuk, μάρτυρας, είπε στην αστυνομία ότι είδε το 17χρονο αγόρι να κάνει σάλο από μακριά πάνω σε μια μοτοσικλέτα που έτρεχε ταχύτητα πριν συγκρουστεί με τη μηχανή του 15χρονου κοριτσιού που βγήκε από το Και 'γώ το ίδιο.

Στη συνέχεια, η αστυνομία της Ναν ανέφερε στον κηδεμόνα του 17χρονου αγοριού σχετικά με το περιστατικό πριν τον συνοδεύσει στο νοσοκομείο Ναν καθώς ήταν μεθυσμένος από μαριχουάνα.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το 17χρονο αγόρι είχε μακροχρόνιο ιστορικό σωματικών επιθέσεων σε φίλο, γιαγιά και μητέρα του. Ωστόσο, η αστυνομία δεν του απήγγειλε κατηγορίες καθώς επρόκειτο για εσωτερική υπόθεση.

Αυτή τη φορά το 17χρονο αγόρι φέρεται να διέπραξε σωματική βία κατά των αστυνομικών. Ωστόσο, το 17χρονο αγόρι χρειάστηκε να λάβει ιατρική περίθαλψη πριν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι οι ενέργειες του εφήβου προήλθαν από κάνναβη και όχι τα μέσα TPN ή ένας γιατρός.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.