Ταϊλάνδη Privilege Card Ενισχύστε την αγορά της Ευρώπης στην ITB Berlin

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Ταϊλάνδη Privilege Card ενισχύει την ευρωπαϊκή αγορά στην ITB Berlin 2024,
ενίσχυση της κυριαρχίας στα μακροπρόθεσμα προνόμια θεωρήσεων στην Ταϊλάνδη

Μπανγκόκ, 13 Μαρτίου 2024 - Η Βασιλική Υψηλότης Πριγκίπισσα Ubolratana Rajakanya έλαβε μέρος στο Internationale Tourismus Börse 2024 (ITB Berlin 2024), η κορυφαία ταξιδιωτική έκθεση στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, ο κ. Manatase Annawat, Διευθύνων Σύμβουλος της Thailand Privilege Card, καλωσόρισε θερμά στο περίπτερο της Thailand Privilege Card. Η εταιρεία είχε το προνόμιο να φιλοξενήσει τον κ. Srettha Thavisin, Πρωθυπουργό, μαζί με την κα Thapanee Kiatphaibool, Διοικητή της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT), η οποία επίσης επισκέφτηκε το περίπτερο. ITB Βερολίνο 2024 που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Messe Berlin στο Βερολίνο, Γερμανία στις 5th -7th Μαρτίου 2024.  κα Sudawan Wangsuphakijkosol, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού διοργάνωσε τα εγκαίνια του εκθεσιακού περιπτέρου της Ταϊλάνδης στο ITB Berlin 2024 στις 5th Μαρτίου 2024.

Ο κ. Manatase Annawat, Διευθύνων Σύμβουλος της Thailand Privilege Card, παρατήρησε,
«ITB Βερολίνου 2024 χρησιμεύει ως μια κρίσιμη πλατφόρμα για τους παίκτες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Ως πάροχος μακροπρόθεσμων προνομίων βίζας υπό την επίβλεψη της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), η Thailand Privilege Card συμμετείχε σε αυτήν την εκδήλωση για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα οφέλη της ιδιότητας μέλους για ξένους υπηκόους που επιθυμούν να μετεγκατασταθούν ή να διαμείνουν μακροχρόνια στην Ταϊλάνδη . Επιδιώκουμε επίσης ενεργά την GSSA (Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων και Υπηρεσιών) να επεκταθεί σε πολλά υποσχόμενες αγορές-στόχους, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, όπου μέλη από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία κατατάσσονται ως οι τρεις κορυφαίοι πελάτες μας με 15% των μελών μας».

Συμμετοχή στην ITB Berlin 2024 στο Βερολίνο της Γερμανίας, προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία για την Thailand Privilege Card να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση στα μακροπρόθεσμα προνόμια βίζας και να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, προσελκύοντας πιθανούς διεθνείς πελάτες που έχουν τη δυνατότητα να τονώσουν την οικονομία της Ταϊλάνδης συνολικά. Αυτό επιτυγχάνεται με την παρουσίαση τεσσάρων τύπων καρτών μέλους: ΧΡΥΣΌΣ, με διάρκεια ιδιότητας μέλους 5 χρόνια? PLATINUM, με διάρκεια ιδιότητας μέλους 10 χρόνια? ΔΙΑΜΑΝΤΙ, με διάρκεια ιδιότητας μέλους 15 χρόνια? και ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ, προσφέροντας διάρκεια μελών του 20 έτη ή περισσότερα για μακροχρόνιες διαμονές στην Ταϊλάνδη, με δυνατότητα παράτασης κάθε 5 χρόνια? ενώ παρέχουν ανώτερα προνόμια και υπηρεσίες καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα με τιμές που ξεκινούν από 900,000 THB.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για την Ταϊλάνδη Privilege Card στον επίσημο ιστότοπο www.thailandprivilege.co.th. Για πιθανούς συνεργάτες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την εταιρεία, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Σχέσεων Προμηθευτών στο +662 353 4145 ή στείλτε e-mail vendor_relations@thailandprivilege.co.th. Όσο για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν αντιπρόσωποι πωλήσεων για να βοηθήσουν στην επέκταση της επιχείρησης παγκοσμίως, μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Διαχείρισης Αντιπροσώπων Πωλήσεων
στο +662 353 4120 ή e-mail salesgroup@thailandprivilege.co.th.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.