Don Pepe: Εκεί που οι ισπανικές γεύσεις συναντιούνται με το εξαιρετικό δείπνο

Πατάγια, Ταϊλάνδη –

Στην καρδιά της Πατάγια, ένα γαστρονομικό διαμάντι περιμένει τους απαιτητικούς λάτρεις του φαγητού. Δον Πέπε έχει δελεάσει τους γευστικούς κάλυκες από την 1η Δεκεμβρίου 2020, ακόμη και εν μέσω των προκλήσεων που θέτει η πανδημία του Covid.

Μια γεύση της Ισπανίας στην Πατάγια

Δον Πέπε ξεχωρίζει ως φάρος της ισπανικής γαστρονομίας, εισάγοντας όλα τα προϊόντα της απευθείας από την Ιβηρική Χερσόνησο. Από τους ηλιόλουστους αμπελώνες μέχρι τις πολυσύχναστες αγορές της Μαδρίτης, κάθε συστατικό στο Don Pepe αφηγείται μια ιστορία της πλούσιας γαστρονομικής κληρονομιάς της Ισπανίας.

Εικονική Μαγειρική Μαγεία

Τι σύνολα Δον Πέπε χώρια? Η απάντηση βρίσκεται στην εικονική κουζίνα όπου ο El Willy, ο Ισπανός σεφ μας, ενορχηστρώνει γαστρονομικές συμφωνίες από το εστιατόριό του στην Μπανγκόκ. Ο El Willy, ένας πρωτοπόρος που εισήγαγε την ισπανική κουζίνα στην Ασία, διαθέτει τώρα μια γαστρονομική αυτοκρατορία με εστιατόρια στο Χονγκ Κονγκ, τη Σαγκάη, το Πεκίνο, τη Σαϊγκόν, τη Μανίλα και πιο πρόσφατα, την Μπανγκόκ.

Το πάθος συναντά τη θεραπεία

Για τον ιδιοκτήτη Anthony Abbeloos, Δον Πέπε είναι κάτι περισσότερο από ένα εστιατόριο - είναι το πάθος και η εργοθεραπεία του. Στα 53 του χρόνια, η αγάπη του Anthony για τη γαστρονομία και το κρασί βρίσκει τον καμβά της στο Δον Πέπε. Εδώ, μπορεί να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά του, φτιάχνοντας πιάτα που γιορτάζουν την ποικιλομορφία της ισπανικής κουζίνας.

Paellas και Tapas Galore

Η ισπανική κουζίνα είναι μια ταπισερί γεύσεων, και Δον Πέπε το υφαίνει αριστοτεχνικά. Η ειδικότητά μας; Paellas—πιάτα με ρύζι με σαφράν γεμάτα με θαλασσινά, κοτόπουλο και λαχανικά. Και ας μην ξεχνάμε τα απολαυστικά τάπας, εκείνα τα μικρά πιάτα που σας προσκαλούν να εξερευνήσετε ατελείωτους συνδυασμούς.

Η ποιότητα βασιλεύει υπέρτατα

του Δον Πέπε Η δέσμευση για την ποιότητα είναι ακλόνητη. Ενώ τα ψητοπωλεία της Pattaya ανταγωνίζονται έντονα τις αυστραλιανές μπριζόλες, εμείς ακολουθούμε μια διαφορετική διαδρομή. Το μενού μας περιλαμβάνει αποκλειστικά ισπανικές μπριζόλες, μια τολμηρή επιλογή που μας ξεχωρίζει. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Το ιβηρικό μυστικό

Είσοδος Δον Πέπε, και θα ανακαλύψετε το μυστικό πίσω από το χυμώδες χοιρινό μας. Προμηθεύουμε τα πάντα από το ιβηρικό γουρούνι: Pata Negra, Chorizo, Salchichon και το πολυπόθητο Secreto - ένα κομμάτι που χαιρετίστηκε ως το καλύτερο στον κόσμο. Αυτά τα γουρούνια Iberico γλεντούν με βελανίδια (8 κιλά την ημέρα), με αποτέλεσμα κρέας με απαράμιλλη υφή και γεύση.

Σήκωσε το ποτήρι σου

At Δον Πέπε, είμαστε τόσο Ισπανοί όσο οι ηλιόλουστοι δρόμοι της Βαρκελώνης. Πιείτε σπιτική Sangria, γευτείτε ισπανικά τζιν και εξερευνήστε μια επιλεγμένη επιλογή από 42 ισπανικά κρασιά — το καθένα με βαθμολογία Vivino υψηλότερο από 4.0.

Εκεί που η ομορφιά συναντά τη γεύση

Δον Πέπε δεν είναι μόνο για το φαγητό? είναι εμπειρία. Όμορφοι άνθρωποι κοσμούν τα τραπέζια μας και οι φήμες λένε ότι τα gogo bar στέλνουν τους εκπληκτικούς χορευτές τους στον Don Pepe, δημιουργώντας μια αυτοσχέδια παρέλαση ή μια μαγευτική επίδειξη μόδας.

Επισκεφθείτε τον Don Pepe σήμερα

Είτε είστε έμπειρος καλοφαγάς είτε περίεργος εξερευνητής, Δον Πέπε γνέφει. Ελάτε για το φαγητό, μείνετε για την ατμόσφαιρα και φύγετε με ένα κομμάτι Ισπανίας στην καρδιά σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον Don Pepe και τις οδηγίες, επισκεφτείτε το Facebook εδώ.

Μια πρόσφατη κριτική πελάτη:

Καθώς μπήκα στον Don Pepe, με υποδέχτηκε ένας πολύ ευχάριστος και ευγενικός ιδιοκτήτης και προσωπικό. Ο Άντονι ήταν ευτυχής να μοιραστεί μαζί μου όλα τα σπουδαία πράγματα που έχει καταφέρει η επιχείρηση. Με όμορφη διακόσμηση, είχε μια πραγματική ισπανική ατμόσφαιρα. Το φαγητό που σερβίρεται ήταν απολύτως άψογο. Αν αναζητάτε γευστικές εμπειρίες κορυφαίας ποιότητας στην Πατάγια, αυτό είναι ένα από αυτά τα σημεία!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/