Ο δήμαρχος της Πατάγια καλωσορίζει VIP κινεζικές ομάδες περιοδειών για πολιτιστικές ανταλλαγές και επενδυτικές ευκαιρίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ο δήμαρχος Pattaya Poramase Ngampiches φιλοξένησε πρόσφατα μια ομάδα VIP τουριστών από την Κίνα στο Κήπος Suanthai Pattaya τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024.

Η εκδήλωση είχε στόχο την ενίσχυση των πολιτιστικών δεσμών και τη διερεύνηση επενδυτικών ευκαιριών μεταξύ Ταϊλάνδης και Κίνας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. Η κινεζική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από VIP τουρίστες από διάφορες επαρχίες της Κίνας, συμμετείχε σε πολιτιστικές δραστηριότητες και συνομιλίες με τους αξιωματούχους.

Η κα Ντονγκ Σιν, κορυφαία φυσιογνωμία του κινεζικού τουρισμού, ήταν μαζί με την αντιπροσωπεία. Στην ομιλία της, η κ. Dong Xin μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι για την Κίνα και την Ταϊλάνδη να συνεργαστούν περισσότερο. Τόνισε επίσης την ισχυρή σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών, η οποία δεν οφείλεται μόνο στο ότι είναι κοντά σε έναν χάρτη, αλλά και στο ότι μοιράζονται μια μακρά ιστορία και πλούσιους πολιτισμούς.

Εκτός από την πολιτιστική ανταλλαγή, έγιναν επίσης συζητήσεις για το πώς η Κίνα και η Ταϊλάνδη θα μπορούσαν να συνεργαστούν περισσότερο στο μέλλον σε τομείς όπως ο τουρισμός, η εκπαίδευση και η υγειονομική περίθαλψη.

Τους τελευταίους δύο μήνες, η Ταϊλάνδη σημείωσε σημαντική αύξηση στους Κινέζους τουρίστες, με πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες, να κατατάσσονται στη δεύτερη θέση μετά τους τουρίστες της Μαλαισίας, σημειώνει το The Pattaya News.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.