Οι αρχές της Ταϊλάνδης κατέσχεσαν μηχάνημα αυτόματης πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων στην αγορά Nakhon Pathom και καταπολεμούν τις πωλήσεις σε ανηλίκους

Nakhon Pathom-

Στις 12 Μαρτίου 2024, η Αστυνομική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτών της Ταϊλάνδης (CPPD) επιθεώρησε μια αγορά στο Kamphaeng Saen, στο Nakhon Pathom, αφού έλαβε αναφορά από ντόπιους ότι πολλοί ανήλικοι αγόραζαν ηλεκτρονικά τσιγάρα από μηχάνημα αυτόματης πώλησης.

Σύμφωνα με την CPPD, ντόπιοι στην περιοχή Kamphaeng Saen ανέφεραν ότι υπήρχε ένας αυτόματος πωλητής ηλεκτρονικών τσιγάρων σε μια τοπική αγορά. Η CPPD πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στην αναφερόμενη περιοχή.

Μετά από έρευνα, η CPPD διαπίστωσε ότι πολλοί μαθητές και ανήλικοι φέρεται να αγόραζαν ελεύθερα ηλεκτρονικά τσιγάρα και ηλεκτρονικά υγρά από τον αυτόματο πωλητή, σύμφωνα με την αναφορά των ντόπιων. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκε ιδιοκτήτης του μηχανήματος αυτόματης πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων. Δεν βρέθηκαν στοιχεία επικοινωνίας ή άδειας χρήσης του ιδιοκτήτη στο μηχάνημα.

Η CPPD κατέσχεσε το μηχάνημα αυτόματης πώλησης με 378 τεμάχια ηλεκτρονικών τσιγάρων και ηλεκτρονικών υγρών, εκτιμώμενης αξίας 580,000 μπατ τιμαλφών. Οι αστυνομικοί του Kamphaeng Saen κατέσχεσαν το επίμαχο ακίνητο ως αποδεικτικό στοιχείο και δεσμεύτηκαν να διερευνήσουν περαιτέρω για να θέσουν υπόλογα τα εμπλεκόμενα άτομα για τα εγκλήματά τους.

Η πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων ή υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι παράνομη στην Ταϊλάνδη, σημείωσε η TPN Εθνικά Νέα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.