Ταϊλανδέζα συνελήφθη στην Μπανγκόκ επειδή φέρεται ότι κανόνισε σεξουαλικό πάρτι "Plus-Size"

ΦΩΤΟ: สืบนครบาล IDMB

Μπανγκόκ -

Μια 49χρονη Ταϊλανδή συνελήφθη από την αστυνομία την Κυριακή, 10 Μαρτίου, επειδή φέρεται να διοργάνωσε ένα «plus size» σεξ πάρτι σε ένα θέρετρο στην περιοχή Ram Intra της Μπανγκόκ.

Η ύποπτη, η κα Sopang, γνωστή και ως «Mother Gea», συνελήφθη στις 10 μ.μ. μετά από έρευνα του Γραφείου Μητροπολιτικής Αστυνομίας. Αντιμετώπισε κατηγορίες σχετικά με την προσέλκυση για πορνεία, την προώθηση της πορνείας και τη διευκόλυνση απρεπών πράξεων.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο θέρετρο της Σοπάνγκ μετά από έρευνα που αποκάλυψε ότι φέρεται να κανόνιζε ένα σεξουαλικό πάρτι. Η επιδρομή είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση διαφόρων παιχνιδιών για ενήλικες και πολυάριθμων προφυλακτικών.

Οι αρχές αποκάλυψαν ότι ο Σοπάνγκ ήταν ο διοργανωτής της άσεμνης εκδήλωσης. Προωθώντας το πάρτι στο X, χρέωσε τους συμμετέχοντες με 800 μπατ ο καθένας σε αντάλλαγμα για απεριόριστες σεξουαλικές δραστηριότητες με υπέρβαρες γυναίκες που αγόρασε. Κατά τη διάρκεια της επιδρομής, οι ερευνητές βρήκαν αρκετές υπέρβαρες γυναίκες μέσα στο δωμάτιο, φορώντας μόνο σαρόνγκ.

Αυτές οι γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες αφού έδωσαν τις καταθέσεις τους στην αστυνομία και η Σοπάνγκ ήταν η μόνη που αντιμετώπισε κατηγορίες.

ΦΩΤΟ: สืบนครบาล IDMB
ΦΩΤΟ: สืบนครบาล IDMB
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.